Reviews for Bua Thai

145 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Write review
8.3
145 reviews
date score
Ronny M.
Ronny M. recommends this restaurant for:
Dined on: 17/11/2017

Eerste kennismaking met Thaise keuken was top....

Eerste kennismaking met Thaise keuken was top. Zeer vriendelijke bediening. Ook de “patron” was zeer vriendelijk. Een aanrader

Christof N.
Christof N. recommends this restaurant for:
Dined on: 03/11/2017

lange wachttijden! terwijl tafels die na ons...

lange wachttijden! terwijl tafels die na ons binnenkwamen al gedaan hadden met eten , zaten wij nog te wachten.

Luc D.De Bolle
Luc D. recommends this restaurant for:
Dined on: 03/11/2017

Korrekte prijs/kwaliteit verhouding.... Kleine...

Korrekte prijs/kwaliteit verhouding.... Kleine opmerking: soms lange wachttijd tussen de verschillende gerechten.

Therese B.Barbiot
Therese B. recommends this restaurant for:
Dined on: 01/11/2017

Uitzonderlijk lekker vers en verzorgd ! Een...

Uitzonderlijk lekker vers en verzorgd ! Een van de beste thaïse restaurants dat wij kennen ! Dit hadden wij te kort aan de kust ! Youpi !

Liese L.Limet
Liese L. recommends this restaurant for:
Dined on: 01/11/2017

Het eten was lekker. Genoten van de gekozen...

Het eten was lekker. Genoten van de gekozen Thaise salades (Yam Nua en Som Tam Thai) en hoofdgerechten (Laap Kai en Nua Prad Prik Kaeng). De wijnen te koop per glas vond ik niet zo goed. 4 verschillende wijnen uitgeprobeerd (2 witte en 2 rode) en geen enkele kon overtuigen. Vlakke wijnen met weinig uitgesproken karakter. Dat vond ik wel jammer. Thais eten is pittig en de wijnen mogen dit ook zijn.

IVAN F.FOUVRY
IVAN F. recommends this restaurant for:
Dined on: 30/10/2017

Bediening , kwaliteit oké; één minpuntje; plaat...

Bediening , kwaliteit oké; één minpuntje; plaats aan de deur waar het tocht telkens iemand binnen komt of buiten gaat.

FrederickClaes
Frederick recommends this restaurant for:
Dined on: 30/10/2017

Superlekker, goede service, zeker de moeite...

Superlekker, goede service, zeker de moeite waard. Wij komen terug.

Eddy D.Dutrieue
Eddy D. recommends this restaurant for:
Dined on: 29/10/2017

Het is eten was lekker, de inrichting is aangen...

Het is eten was lekker, de inrichting is aangenaam aangekleed en zeker voor de vriendelijke bediening.

date score