Reviews for Purple 15 The Restaurant

1668 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.8
1668 reviews
date score
Marleen
Reviewed on: 26/07/2020
Marleen recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Zeer vriendelijke bediening. Het eten is telken...

Zeer vriendelijke bediening. Het eten is telkens vernieuwend, fijn, lekker. Prijs kwaliteit.

arne
Reviewed on: 17/07/2020
arne recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

super lekker gegeten,bediening top,fijn avond...

super lekker gegeten,bediening top,fijn avond gehad!

Christa
Reviewed on: 13/07/2020
Christa recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Heel lekker gegeten en fijne bediening aan...

Heel lekker gegeten en fijne bediening aan tafel. Enkel, wanneer alle tafeltjes bezet waren.. was het vrij rumoerig, ik bedoel hier de akkoestiek.. Wel : heel fijn interieur.

Marylène
Reviewed on: 12/07/2020
Marylène recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Price/quality

Goede ontvangst, lekker eten....

Goede ontvangst, lekker eten.

PASCALE
Reviewed on: 28/06/2020
PASCALE recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Aangenaam zitten. Goede bediening. Voorzorgsmaa...

Aangenaam zitten. Goede bediening. Voorzorgsmaatregelen gezien de Corona zoals het moet. Zeer lekker eten. Mooie wijnkaart. Prijs kwaliteit zeker correct.

HANS
Reviewed on: 28/06/2020
HANS recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy, Price/quality

-lekker eten en met zorg bereid -goede prijs...

-lekker eten en met zorg bereid -goede prijs kwaliteitverhouding

Paul
Reviewed on: 22/06/2020
Paul recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Vorig weekend hadden we lekkere visgerechten...

Vorig weekend hadden we lekkere visgerechten en dit weekend heerlijke vleesgerechten. Dit keer viel mij vooral op hoe transparant de wijnglazen waren. Toen ik de ober feliciteerde met de propere glazen antwoordde hij dat ze met de hand gewassen worden en dat is duidelijk te zien.

Frans
Reviewed on: 22/06/2020
Frans recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

zeer geslaagd lekker eten bediening zeer goed...

zeer geslaagd lekker eten bediening zeer goed

Emilienne
Reviewed on: 21/06/2020
Emilienne recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

zeer lekker eten, vriendelijke attente bedienin...

zeer lekker eten, vriendelijke attente bediening

Barbara
Reviewed on: 21/06/2020
Barbara recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Price/quality

Erg vriendelijke bediening en coronaproof!...

Erg vriendelijke bediening en coronaproof! Onze tieners vonden de mixed grill heel lekker en de tajine van mijn man was ook een streling voor het oog. Ik had de wok met Rode Curry en scampi’s. Het was een verzorgde en ruime portie maar voor mij persoonlijk was er teveel saus die overheersend was. Ik had mij een iets anders gerecht voorgesteld maar dat is natuurlijk een persoonlijke mening. Wij komen zeker nog eens terug!

date score