Reviews for Huis De Colvenier

271 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.8
271 reviews
date score
Ben
Reviewed on: 12/11/2022
Ben recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

ontvangst, aperitief in de wijnkelder,heerlijk...

ontvangst, aperitief in de wijnkelder,heerlijk dineren aan tafel met de aangepaste wijnen voorgesteld...Chef kok ook aanwezig onder de klanten en een praatje.. ..zoals het hoort...xxxxx

stefan
Reviewed on: 03/07/2022
stefan recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Zoals we vroeger met de ouders op restaurant...

Zoals we vroeger met de ouders op restaurant gingen, oerdegelijk lekker en klassiek. Soms verlangt een mens naar dat jeugdsentiment en dat is precies wat we hier kregen

Herwig
This review is written after a reservation for the RestoDays
Reviewed on: 27/03/2022
Herwig recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Heel lekker gegeten, vriendelijke bediening...

Heel lekker gegeten, vriendelijke bediening en een mooie kelder om te aperitieven

Ludo
This review is written after a reservation for the RestoDays
Reviewed on: 26/03/2022
Ludo recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Een vriendelijke bediening, mooi decor maar...

Een vriendelijke bediening, mooi decor maar voornamelijk, schitterend gegeten met lekkere bijpassende wijnen

Ruth
This review is written after a reservation for the RestoDays
Reviewed on: 26/03/2022
Ruth recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Prachtige lokatie, super vriendelijke bediening...

Prachtige lokatie, super vriendelijke bediening en héél lekker gegeten! Echt een aanrader !

Monique
This review is written after a reservation for the RestoDays
Reviewed on: 25/03/2022
Monique recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Mooi kader, lekker eten, wijn prima, presentati...

Mooi kader, lekker eten, wijn prima, presentatie ok. Nagerecht, panna cotta, minder goed.

Michelle
This review is written after a reservation for the RestoDays
Reviewed on: 25/03/2022
Michelle recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy, Price/quality

Leuke kelder voor het aperitief. Heel lekker...

Leuke kelder voor het aperitief. Heel lekker gegeten in klassieke setting.

Freddy
This review is written after a reservation for the RestoDays
Reviewed on: 21/03/2022
Freddy recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Leuk onthaal, aperitief in de wijnkelder :...

Leuk onthaal, aperitief in de wijnkelder : top. Verrassing menu heel goed, lekker eten, joviale en vriendelijke chef. Voor herhaling vatbaar,

Rita
This review is written after a reservation for the RestoDays
Reviewed on: 21/03/2022
Rita recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Lekker eten! Heerlijke aangepaste wijnen! Zeer...

Lekker eten! Heerlijke aangepaste wijnen! Zeer vriendelijke bediening! Mooi kader! Zeker top voor een speciale gelegenheid!

Ronny
Reviewed on: 20/03/2022
Ronny recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

De supermooie kelderbar brengt je onmiddellijk...

De supermooie kelderbar brengt je onmiddellijk in de juiste stemming om te aperitieven. Over de gerechten kunnen we gerust zeggen: exquis. Een superadres.

date score