Reviews for Brasseurs

125 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.6
125 reviews
date score
Bart
Reviewed on: 23/09/2021
Bart recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

De champagne was zonder bubbles , heb het moete...

De champagne was zonder bubbles , heb het moeten vragen of we een nieuw kregen. Bediening was ook niet vriendelijk. Misschien een slechte dag maar toch.

Els
Reviewed on: 15/09/2021
Els recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

eten was weer zoals altijd heerlijk en correct...

eten was weer zoals altijd heerlijk en correct van prijs. Enkel de bediening liet een beetje te wensen over wat wij ook niet gewoon zijn in deze zaak

Familie
Reviewed on: 31/08/2021
Familie recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Price/quality

Great food, nice service, pleasant setting,...

Great food, nice service, pleasant setting, and reasonable price.

Pieter
Reviewed on: 17/08/2021
Pieter recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Wij stonden namelijk voor een gesloten deur!!...

Wij stonden namelijk voor een gesloten deur!! Toch nog even gebeld maar tevergeefs!! Als men niet open is, hoe kan ik dan wel boeken...? Dit was een serieuze tegenvaller. We kennen dit restaurant als onze favoriet van "A"

Franca
Reviewed on: 28/07/2021
Franca recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Lekkere eten en vriendelijk bediening...

Lekkere eten en vriendelijk bediening

Jacques
Reviewed on: 11/07/2021
Jacques recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Prima keuken en dito service...

Prima keuken en dito service

LaTo
Reviewed on: 09/07/2021
LaTo recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Price/quality

Lekker eten en super bediening van Philip!...

Lekker eten en super bediening van Philip!

Peter
Reviewed on: 19/06/2021
Peter recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere, Price/quality

Fijn eten, heerlijke wijnen. Vriendelijk en...

Fijn eten, heerlijke wijnen. Vriendelijk en toffe mensen die ons van lekker eten wijn voorzien. Top!!

Mike
Reviewed on: 15/06/2021
Mike recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Trendy atmosphere

Always quality food...

Always quality food

William
Reviewed on: 09/05/2021
William recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Zoals altijd: top service , heerlijk eten ,...

Zoals altijd: top service , heerlijk eten , vriendelijke bediening. Alle moeite werd gedaan om een Corona veilige omgeving te creëren. Super ! Bedankt aan het hele team en tot gauw !!!

date score