Reviews for Brasseurs

115 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.6
115 reviews
date score
Stan
Reviewed on: 02/05/2021
Stan recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Ik ben ontevreden omdat helaas alle restaurants...

Ik ben ontevreden omdat helaas alle restaurants gesloten zijn en ik derhalve niet kon komen lekker eten, zoals gewoonlijk in normale tijden.

Lutgard
Reviewed on: 13/10/2020
Lutgard recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Heb waanzinnig lekker gegeten ! Bediening...

Heb waanzinnig lekker gegeten ! Bediening ook top. Nooit een leeg glas. Waar voor je geld !!!

ludo
Reviewed on: 30/09/2020
ludo recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

goede prijs/kwaliteit - altijd vriendelijke...

goede prijs/kwaliteit - altijd vriendelijke en correcte bediening -

Filip
Reviewed on: 12/09/2020
Filip recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Zeer smakelijk bereide maaltijden met bijpassen...

Zeer smakelijk bereide maaltijden met bijpassend wijntje, heel ongedwongen geserveerd! Fantastische maaltijd!

Veerle
Reviewed on: 11/09/2020
Veerle recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Lekkere klassieke brasserie-keuken. Vriendelijk...

Lekkere klassieke brasserie-keuken. Vriendelijke service. Prijs -kwaliteit zeer verantwoord.

Paul
Reviewed on: 03/09/2020
Paul recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Price/quality

Eten uitstekend als altijd. Hetzelfde geldt...

Eten uitstekend als altijd. Hetzelfde geldt voor de service.

Elisabeth
Reviewed on: 02/09/2020
Elisabeth recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Altijd lekker zonder veel complimenten......

Altijd lekker zonder veel complimenten...

Roel
Reviewed on: 28/08/2020
Roel recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Team deed ontzettend zijn best met inachtname...

Team deed ontzettend zijn best met inachtname van alle corona maatregelen

Guy
Reviewed on: 27/08/2020
Guy recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Ik ga al meer dan 20 jaar bij Restaurant Brasse...

Ik ga al meer dan 20 jaar bij Restaurant Brasseurs op de Britse lei in Antwerpen eten. Ik kan me niet herinneren dat er ooit iets was dat niet in orde was. De prijs/kwaliteit verhouding, de correcte en vriendelijke bediening zijn er steeds. De kaart is niet enorm uitgebreid en dat beschouw ik als een groot voordeel om steeds weer verse producten te serveren. Zolang zij het blijven doen zal ik er met familie en vrienden blijven van genieten.

Jan
Reviewed on: 04/08/2020
Jan recommends this restaurant for: Groups

Bediening: ongedwongen, vriendelijk en vlot....

Bediening: ongedwongen, vriendelijk en vlot. Ondanks Corona-verplichtingen. Oesters waren super, de steak tartaar een heerlijke klassieker (frietjes* verdienen meer aandacht -*mijn gevoelig aandachtspunt).

date score