Reviews for Tamo

585 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
9.2
585 reviews
date score
Els
Reviewed on: 14/08/2022
Els recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Price/quality

Lekker. Leuke sfeer. Vriendelijke bediening!...

Lekker. Leuke sfeer. Vriendelijke bediening!

Deborah
Reviewed on: 14/08/2022
Deborah recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Aangenaam verrast , super lekker eten en leuke...

Aangenaam verrast , super lekker eten en leuke kaart en top Personeel . Gezellig kader en romantisch voor koppels , sfeer en gezelligheid 10/10 ….

roxane
Reviewed on: 12/08/2022
roxane recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

voorgerechten waren super lekker dan een uur...

voorgerechten waren super lekker dan een uur moeten wachten op het hoofdgerecht waarvan de steak helemaal niet mals was mes ging er amper door. de eend was helemaal niet mals maar bleef tussen de tanden steken. we waren zeer teleurgesteld hadden er veel van verwacht de decoratie is wel supermooi

Saida
Reviewed on: 12/08/2022
Saida recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Lekker eten en gezellig terras. De bediening...

Lekker eten en gezellig terras. De bediening was snel, we hebben echt genoten van onze avond.

Kaat
Reviewed on: 11/08/2022
Kaat recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Super vriendelijk personeel, MEGA LEKKER eten!...

Super vriendelijk personeel, MEGA LEKKER eten!

Shane
Reviewed on: 17/07/2022
Shane recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Super restaurant vooral de ober die vaak in...

Super restaurant vooral de ober die vaak in Amsterdam komt bij een Thais restaurant we hebben genoten van een romantische leuke avond met super eten me man en ik !! De bediening top niks op aan te merken

Hawa
Reviewed on: 17/07/2022
Hawa recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Heel lekker eten en top service!...

Heel lekker eten en top service!

Zorayne
Reviewed on: 15/07/2022
Zorayne recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Hele mooie restaurant + terras en het eten...

Hele mooie restaurant + terras en het eten en service was heel goed!

Elisa
Reviewed on: 14/07/2022
Elisa recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Heerlijk eten, goede service...

Heerlijk eten, goede service

Pieter
Reviewed on: 14/07/2022
Pieter recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Alles was tip top in orde! Het eten was heel...

Alles was tip top in orde! Het eten was heel lekker, de bediening was heel vriendelijk en het terras was zeer gezellig om te vertoeven. Wij komen zeker terug!!

date score