Reviews for Griekse Taverne

1219 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.6
1219 reviews
date score
Ingrid
Reviewed on: 26/09/2022
Ingrid recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Het was een zeer geslaagde maaltijd! Dit was...

Het was een zeer geslaagde maaltijd! Dit was ons eerste bezoek maar zeker niet het laatste!

Vera
Reviewed on: 25/09/2022
Vera recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Super, zeer goede service en heel lekker eten...

Super, zeer goede service en heel lekker eten

Eric
Reviewed on: 24/09/2022
Eric recommends this restaurant for: Groups

Heel gezellig om te zitten, vriendelijke bedien...

Heel gezellig om te zitten, vriendelijke bediening en heel lekker gegeten. We gaan er zeker nog terug.

JUDITH
Reviewed on: 12/09/2022
JUDITH recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Vriendelijk personeel, spreekt vlot Nederlands,...

Vriendelijk personeel, spreekt vlot Nederlands, Engels en Grieks. Lekker eten, vlotte bediening en redelijke prijzen.

frank
Reviewed on: 12/09/2022
frank recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Heerlijk en lekker eten , gezellige sfeer heel...

Heerlijk en lekker eten , gezellige sfeer heel smakelijke gerechten en veel keuze . Vriendelijke bediening niets is teveel komen zeker terug . familie Rolus

Bert
Reviewed on: 10/09/2022
Bert recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Authentiek en lekker Grieks eten in hartje...

Authentiek en lekker Grieks eten in hartje Antwerpen.

Brigitte
Reviewed on: 10/09/2022
Brigitte recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Lekker en betaalbaar...

Lekker en betaalbaar

Marlon
Reviewed on: 04/09/2022
Marlon recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Gezellig, lekker authentieke Grieks keuken...

Gezellig, lekker authentieke Grieks keuken en leuk terras

Annemie
Reviewed on: 03/09/2022
Annemie recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

we zijn altijd tevreden , lekker eten, vriendel...

we zijn altijd tevreden , lekker eten, vriendeljk personeel, maar er is toch is. : ik heb verschillnde keren gebeld, maar geen antwoord. dan online een tafel voor 7 gereserveerd . bevestiging gekregen. Maar vrijdag wisten ze van niets, goed dat er nog plaats was... dat vond ik niet kunnen. We waren niet verwacht, anders had er een kaart geweest met ' gereseveerd' en nu niets. dat is geen reclame. We hebben nu gereserveerd voor zaterdag 10 hopelijk is het in orde.

Caroline
Reviewed on: 03/09/2022
Caroline recommends this restaurant for: Price/quality

Heerlijk, prijs kwaliteit TOP. Mooie setting,...

Heerlijk, prijs kwaliteit TOP. Mooie setting, snelheid, vriendelijk... blijf altijd terugkomen

date score
×
Logo

New edition +150 restaurants 3-course as from € 27 from 7 - 23 oktober

With an account you can already book for the RestoDays as from 27 September

Advantages of your free account:

Keep by mail informed about restaurant promotions
Manage your favorites, reviews, reservations and profile
Be the first to make you reservation in avant-première for the RestoDays.

Register with your Facebook account

Recommended

The easy way to sign in to Resto.be

or

Create your account here