Reviews for Bistro Jacob

300 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.7
300 reviews
date score
Gaby
Reviewed on: 01/07/2022
Gaby recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Fijne ontvangst, ondanks dat we door verkeerspr...

Fijne ontvangst, ondanks dat we door verkeersproblemen en operaplannen niet veel tijd hadden. Vlot bediend, lekker eten, aangenaam zitten. Meer moet dat niet zijn.

Suzanne
Reviewed on: 29/06/2022
Suzanne recommends this restaurant for: Couples

Het eten was erg lekker en het personeel heel...

Het eten was erg lekker en het personeel heel vriendelijk. Wel zou er wat vaker gevraagd mogen worden of er nog drinken ingeschonken kan worden.

Rob
Reviewed on: 26/06/2022
Rob recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Goed eten en een adequate bediening!...

Goed eten en een adequate bediening!

Barend
Reviewed on: 26/06/2022
Barend recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Goede kwaliteit eten en wijn...

Goede kwaliteit eten en wijn

Christel
Reviewed on: 26/06/2022
Christel recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Vriendelijk...heel toffe en niet stijve bedieni...

Vriendelijk...heel toffe en niet stijve bediening! Lekker gegeten... een aanrader. Voor herhaling vatbaar.

Sophie
Reviewed on: 06/06/2022
Sophie recommends this restaurant for: Trendy atmosphere

Vriendelijke uitbaters, zeer lekker eten, gezel...

Vriendelijke uitbaters, zeer lekker eten, gezellig etablissement, snelle en correcte service

Renske
Reviewed on: 05/06/2022
Renske recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

We hoefden niet lang te wachten, aardig persone...

We hoefden niet lang te wachten, aardig personeel en het eten was super lekker!

Eveline
Reviewed on: 29/05/2022
Eveline recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Price/quality

Mooi geserveerd, vlotte service, lekker eten,...

Mooi geserveerd, vlotte service, lekker eten, vriendelijk personeel

Fred
Reviewed on: 27/05/2022
Fred recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy, Price/quality

Het was er gezellig en wij hebben lekker gegete...

Het was er gezellig en wij hebben lekker gegeten in een prettige ambiance, met leuke bediening met veel aandacht voor de klant

Dave
Reviewed on: 07/05/2022
Dave recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy, Price/quality

Great food, great wine and amazing service,...

Great food, great wine and amazing service, highly recommended

date score