Reviews for Bistro Jacob

112 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
8.4
112 reviews
date score
Bart D.
Dined on: 21/06/2018
Bart D. recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Lekker gegeten en zeer goede service voor een...

Lekker gegeten en zeer goede service voor een zacht prijsje.

Floris J.
Dined on: 16/06/2018
Floris J. recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Goed eten, lekkere cava...

Goed eten, lekkere cava

Viviane
Dined on: 01/06/2018
Viviane recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Met zijn zessen gaan eten. Alle gerechten waren...

Met zijn zessen gaan eten. Alle gerechten waren heerlijk! Goede verhouding prijs-kwaliteit en heel vriendelijke bediening!

dominique C.
Dined on: 24/05/2018
dominique C. recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Wij hadden een tafel gereserveerd om 20 u....

Wij hadden een tafel gereserveerd om 20 u. Door het onmogelijk verkeer in Antwerpen ( een echte ramp door alle wegenwerken over de hele stad) zij wij met 3/4 u vertraging in de restaurant toegekomen. Het onthaal was er vriendelijk en de service was vlot. Wij hebben er heel lekker geeten en de dienster was heel vriendelijk. Kwaliteits/prijs verhouding is heel goed. Zeker een aanrader. Een pluspunt : de restaurant is gelegen op 2 huizen van een grote parking

rudy g.
Dined on: 11/05/2018
rudy g. recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

fijne keuken vriendelijke bediening, kortom...

fijne keuken vriendelijke bediening, kortom alles naar wens

José K.
Dined on: 21/04/2018
José K. recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Omdat we een heerlijke maaltijd hebben genoten!...

Omdat we een heerlijke maaltijd hebben genoten! Vooraf garnalen/kaaskroketjes: heerlijk en mijn zus had de zalm met asperges:ook heerlijk. De dame adviseerde mij de Osso bucco te nemen en ik heb daar geen moment spijt van. Het vlees was boterzacht en de tomatensaus goed op smaak gebracht. Het was te veel! Lekker flesje wijn erbij. Koffie mag wat sterker.

Ingrid V.
Dined on: 14/04/2018
Ingrid V. recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Goede service en lekker eten...

Goede service en lekker eten

Michelle V.
Dined on: 14/04/2018
Michelle V. recommends this restaurant for: Groups

Snelle bediening, lekker eten...

Snelle bediening, lekker eten

Leen J.
Dined on: 14/04/2018
Leen J. recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Vlotte service Lekker eten...

Vlotte service Lekker eten

Sabine D.
Dined on: 10/04/2018
Sabine D. recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Vriendelijk personeel Lekkere olijven en brood...

Vriendelijk personeel Lekkere olijven en broodjes bij het aperitief Ruime keuze op de kaart Zeer verzorgde maaltijden Prijs kwaliteit dik in orde Proper toilet

date score