Reviews for Restaurant Octave

Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
date score
Enny
Reviewed on: 05/03/2020
Enny recommends this restaurant for: Groups

De bediening was niet klantvriendelijk,kon...

De bediening was niet klantvriendelijk,kon geen vriendelijk woord af. We waren met dertien en konden maar 3 verschillende gerechten bestellen, hierin niet flexibel. Tot dat een mevr. Ons hiermee hielp ,toen kon het wel. Tenslotte soep serveren kost geen tijd, die is al klaar. Water is erg duur. Een goed restaurant zet een karaf water op tafel. Dit alles was een afknapper.

Spiessens
Reviewed on: 20/02/2020

We vonden het heerlijk en mooi gepresenteerd,...

We vonden het heerlijk en mooi gepresenteerd, lekkere huiswijnen en de bediening was vriendelijk en behulpzaam en we zaten natuurlijk ook in een prachtig kader en ik hoorde ook vermelden dat de toiletten zeer verzorgd uitzagen...….bedankt voor deze aangename namiddag.

Julie
Reviewed on: 15/02/2020

De bediening werd gegeven door een menselijke...

De bediening werd gegeven door een menselijke robot die verkoopspraatjes had ingestudeerd en hierdoor heer onnatuurlijk en opdringerig overkwam. Daarbij werd er meermaals reclame gemaakt voor Kallebout chocolade en werd bij de thee zelfs geen koekje of dergelijke gegeven.

Patricia
Reviewed on: 14/02/2020
Patricia recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

We hebben heerlijk gegeten en de bediening...

We hebben heerlijk gegeten en de bediening was erg goed

Ann
Reviewed on: 13/02/2020
Ann recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Zeer vriendelijke bediening en lekkere gerechte...

Zeer vriendelijke bediening en lekkere gerechten.

karin
Reviewed on: 06/02/2020
karin recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Persoonlijke toets aan bediening Beleefd en...

Persoonlijke toets aan bediening Beleefd en verzorgd personeel Mooie inrichting LEKKER!

Marianne
Reviewed on: 30/01/2020
Marianne recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Trendy atmosphere

As always!...

As always!

Filip
Reviewed on: 26/01/2020
Filip recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Ondanks dat het een eerste bezoek was, voelden...

Ondanks dat het een eerste bezoek was, voelden we ons thuis door de ongedwongen service. Het eten was lekker bereid en het uitzicht super!

Xander
Reviewed on: 23/01/2020
Xander recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Remarks: forgetting the birthday of my fiancé...

Remarks: forgetting the birthday of my fiancé as mentioned in booking. Dirty cutlery, no music, telling me and my fiancé we can’t split the bill...obviously I don’t want to split the bill on her birthday!!

Hoefnagels
Reviewed on: 19/01/2020
Hoefnagels recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy, Price/quality

Alle 24 dames waren zeer tevreden van de lunch...

Alle 24 dames waren zeer tevreden van de lunch die we kregen voorgeschoteld. Zeer lekker en mooi gepresenteerd! Zeer vriendelijke bediening! Zeker een aanrader.

date score