Reviews for Axxes Cafe

1197 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
9.0
1197 reviews
date score
Désiré
Reviewed on: 30/11/2022
Désiré recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Wij komen hier heel graag! Steeds een zeer...

Wij komen hier heel graag! Steeds een zeer vlotte en heel vriendelijke bediening. Lekkere kwaliteit van eten in voldoende grote porties. Een aperitiefje en een wijntje daarbij en onze avond kan niet meer stuk, die zekerheid hebben we. De daaropvolgende gereserveerde film moeten we telkens nog afwachten :-) Dank aan het hele team voor de goede zorgen en speciale extra dank aan lieve Edris die ons bediende. Tot binnenkort!

Martijn v.
Reviewed on: 30/11/2022
Martijn v. recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Price/quality

Vriendelijke en snelle service, goede prijs...

Vriendelijke en snelle service, goede prijs kwaliteit voor het eten.

Miranda
Reviewed on: 29/11/2022
Miranda recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Vriendelijke bediening en correcte maaltijden...

Vriendelijke bediening en correcte maaltijden

Maartje
Reviewed on: 28/11/2022
Maartje recommends this restaurant for: Couples

Vriendelijke bediening en lekker eten!...

Vriendelijke bediening en lekker eten!

Tom
Reviewed on: 28/11/2022
Tom recommends this restaurant for: Couples

setting dik in orde , goede stoelen, bediening...

setting dik in orde , goede stoelen, bediening heel goed. prijzen vallen mee. Mijn entrecote vond ik niet echt goed.... Zalm met pestopasta was heel goed.

Syuzanna
Reviewed on: 27/11/2022
Syuzanna recommends this restaurant for: Groups

Vreselijk niet gaar vlees met bloed. het was...

Vreselijk niet gaar vlees met bloed. het was een kindermenu. 4 kinderen hadden honger. We betaalden 100 € voor niets.

Jim S.
Reviewed on: 27/11/2022
Jim S. recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Price/quality

Zeer vriendelijk personeel en een warme ontvang...

Zeer vriendelijk personeel en een warme ontvangst. Het eten was super lekker. Wij gaan nog terugkomen

Sabrina
Reviewed on: 27/11/2022
Sabrina recommends this restaurant for: Groups

Wij waren er om 17u30 als eerste . Wij hebben...

Wij waren er om 17u30 als eerste . Wij hebben pas ons eten gekregen om 19u25 terwijl wij om 20u in de cinema moesten zijn. We hadden de stonegrill en hierdoor konden we zelfs ons eten niet volledig opeten. Zelfs onze koffie van de menu konden we niet meer opdrinken . Schande was het echt . Betekend dat personeel zijn eigen tafels niet int oog houdt …. En er is niets aangeboden via jullie !

Jeroen
Reviewed on: 23/11/2022
Jeroen recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Trendy atmosphere

Het was goed en lekker eten. Vriendelijke mense...

Het was goed en lekker eten. Vriendelijke mensen. Alleen het reserveren ging niet heel soepel en ze waren niet telefonisch bereikbaar

Bart
Reviewed on: 21/11/2022
Bart recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Zoals steeds ; zeer lekkere steak van de Jospe...

Zoals steeds ; zeer lekkere steak van de Josperoven.

date score