Reviews for Axxes Cafe

449 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.9
449 reviews
date score
Dominique
Reviewed on: 29/09/2020
Dominique recommends this restaurant for: Groups, Kids, Business lunch/dinner, Trendy atmosphere, Price/quality

Zaterdag is tegenwoordig onze filmdag. Hiervoor...

Zaterdag is tegenwoordig onze filmdag. Hiervoor trekken we steeds naar Kinepolis, waar vele etablissementen zich bevinden om te eten en te drinken. Eén etablissement steekt er voor ons met kop en schouders bovenuit, Axxes restaurant. Daar kunnen we een hele avond genieten en dit mag je letterlijk nemen. Hoe vroeg we ook in het restaurant aankomen, voor 12 uur ’s nachts gaan we er niet buiten. Zo fijn vinden we de sfeer daar. Dit komt door het vriendelijke onthaal, de verwenning door de beleefde en vriendelijke kelners, een superbediening en dit alles overgoten door lekkere mocktails en homemade ice teas. Een streling voor de tong, net zoals het lekkere eten en de desserts. We voelen ons al een beetje – zoals we zeggen – “een deel van het meubilair”. Alle kelners en de gastheer kennen ons.. Zelfs als we verdoken zitten te genieten van het mooie uitzicht, weet de gastheer ons te vinden voor een praatje, wat we enorm appreciëren. De 20 seconden durende reclamespot van het restaurant is oprecht. Voor puur genot en een rustige sfeer: Axxes restaurant.

ann
Reviewed on: 28/09/2020
ann recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Lekker eten , snelle service en mooi kader...

Lekker eten , snelle service en mooi kader

Nick
Reviewed on: 27/09/2020
Nick recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

We zijn gaan eten tijdens de coronaperiode,...

We zijn gaan eten tijdens de coronaperiode, alle maatregelen verder perfect gevolgd. Het personeel was heel erg vriendelijk (onze complimenten hiervoor). We werden snel en goed geholpen. Ook het eten was SUPER lekker. Met de vraag of er geen koriander in het eten verwerkt kon worden werd ook rekening gehouden. Het was heel rustig, ondanks dat we op een zaterdagavond gingen eten (wellicht door corona), maar deze zaak verdient het zeker om terug wat meer volk te krijgen want alles verliep zeer veilig. Doe zo voort!

Giovanni
Reviewed on: 25/09/2020
Giovanni recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Lekker eten en drinken, goede en vriendelijke...

Lekker eten en drinken, goede en vriendelijke service zoals altijd.

Roger
Reviewed on: 23/09/2020
Roger recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere, Price/quality

Zeer vriendelijke ontvangst en alles goed verzo...

Zeer vriendelijke ontvangst en alles goed verzorgd

Frank
Reviewed on: 21/09/2020
Frank recommends this restaurant for: Groups, Kids, Business lunch/dinner, Trendy atmosphere, Price/quality

Na het bekijken van een actiefilm in Kinepolis...

Na het bekijken van een actiefilm in Kinepolis verlangen we ernaar om de avond in schoonheid te eindigen. Een gezellig avondje uit bij Axxes restaurant ligt dan voor de hand. Zeker als we de reclamespot op het grote scherm hebben zien passeren. Voor trouwe klanten zoals wij, zwaait de gastheer reeds de deur open en verwelkomt ons met een geintje. Na registratie van onze aanwezigheid via een QR-code laten we de toppers onder de mocktails aanrukken, m.n. de virgin mojito’s, een mocktail die je gerust als aperitief kan drinken. We openen dan met de krokant gebakken bruschetta’s Axxes. Aangezien ze de naam van het huis dragen, kunnen we hier spreken van een topgerechtje. Nadien laten we de salade scampi komen, de vervanger van de salade Axxes in coronatijd. Een kleurrijk bord rauwe groente met gebakken scampi’s en versierd met licht geroosterde ananas. Ongelooflijk fijn van smaak. Een maaltijd afsluiten met een dessert, zo hoort het! Bijvoorbeeld met een coupe vanilleijs met aardbeien of een andere coupe roomijs of een fijne crème brûlée. Voor een goede vertering van spijs en drank nuttigen we een verse muntthee, geserveerd op een zilveren schaaltje of in een speciaal daarvoor voorziene theeglas. Om onze nadorst te lessen, nemen we nog een homemade ice tea, nergens zo lekker gemaakt als bij Axxes. Vooraleer deel te nemen aan de laatste ronde laten we ons nog een kleurrijke mocktail welgevallen. Dit alles wordt met passie bereid en opgediend door de vriendelijke gastheer of kelner. Ons weekend is niet meer volmaakt zonder een bezoek aan restaurant Axxes.

Digna
Reviewed on: 20/09/2020
Digna recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

De bediening was uitermate top !! Lekker eten ....

De bediening was uitermate top !! Lekker eten .

Tessa
Reviewed on: 20/09/2020
Tessa recommends this restaurant for: Groups, Kids, Trendy atmosphere, Price/quality

Super lekker gegeten, ruime keuze, top bedienin...

Super lekker gegeten, ruime keuze, top bediening

Virginia
Reviewed on: 16/09/2020
Virginia recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Price/quality

Lekker eten, vriendelijke bediening...

Lekker eten, vriendelijke bediening

marie-louise
Reviewed on: 14/09/2020
marie-louise recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

lekker eten en vriendelijke bediening...

lekker eten en vriendelijke bediening

date score