Reviews for Plaasj Kaffee

49 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.1
49 reviews
date score
René
This review is written after a reservation for the RestoDays
Reviewed on: 17/10/2022
René recommends this restaurant for: Kids, Price/quality

De menu was zeer lekker, we hebben ervan genote...

De menu was zeer lekker, we hebben ervan genoten !! Een aanrader " het Plaasj Kaffee " ook zonder de resto days.

Ingeborg
This review is written after a reservation for the RestoDays
Reviewed on: 17/10/2022
Ingeborg recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Aangename sfeer,super lekker eten,vriendelijke...

Aangename sfeer,super lekker eten,vriendelijke bediening

Guido
This review is written after a reservation for the RestoDays
Reviewed on: 16/10/2022
Guido recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

We moesten even wachten tot onze tafel vrij...

We moesten even wachten tot onze tafel vrij kwam. Maar dit werd ruimschoots gecompenseerd door het heerlijke eten! En de vriendelijke bediening.

Heden
This review is written after a reservation for the RestoDays
Reviewed on: 12/10/2022
Heden recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Vriendelijke bediening. Ruime porties en lekker...

Vriendelijke bediening. Ruime porties en lekker smaakpallet

René
This review is written after a reservation for the RestoDays
Reviewed on: 28/03/2022
René recommends this restaurant for: Couples, Kids, Price/quality

mooie keuze uit gerechten echt lekker klaar...

mooie keuze uit gerechten echt lekker klaar gemaakt. We hebben ervan genoten een aanrader !!! R. Naenen

Marie-louise
This review is written after a reservation for the RestoDays
Reviewed on: 27/03/2022
Marie-louise recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Het was een heel vriendelijk onthaal, tafeltjes...

Het was een heel vriendelijk onthaal, tafeltjes met afstand, leuke locatie, we hebben wel lang moeten wachten op onzen drank, voorgerecht, hoofdgerecht dessert en koffie, de reden heel druk, maar, de schotels waren superlekker, voor herhaling vatbaar !!

Kris
This review is written after a reservation for the RestoDays
Reviewed on: 26/03/2022
Kris recommends this restaurant for: Groups, Kids

Het eten was van een superieure kwaliteit....

Het eten was van een superieure kwaliteit. De bediening hetzelfde, heel vriendelijk en attent. Een hele leuk restaurant op een top locatie waar het bovendien ook nog eens lekker rustig is. Wij komen zeker terug.

Bruno
This review is written after a reservation for the RestoDays
Reviewed on: 23/03/2022
Bruno recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Très bon service. Bonne présentation. Au soleil...

Très bon service. Bonne présentation. Au soleil sur la terrasse. Un plus. Moment agréable

Louisette
This review is written after a reservation for the RestoDays
Reviewed on: 20/03/2022
Louisette recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Zoals altijd ... zeer verzorgd zeer lekker...

Zoals altijd ... zeer verzorgd zeer lekker zeer vriendelijke bediening

Erik
This review is written after a reservation for the RestoDays
Reviewed on: 18/03/2022
Erik recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Het eten was top samen met de bediening...

Het eten was top samen met de bediening

date score