Reviews for Filet D'anvers

1266 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.4
1266 reviews
date score
Benny
Reviewed on: 14/06/2021
Benny recommends this restaurant for: Groups

Vorige keer was het veel beter. Lamskroon was...

Vorige keer was het veel beter. Lamskroon was veel malser. Eend van de steengrill was echt niet lekker en tomatenslaatje was echt zielig. Ik heb de steak tartaar gepakt en zelf bereid maar had geen tabasco en worchester gekregen. Wist dat ik iets miste maar wist het pas te laat. Een broodje bij vragen en maar aan 1 persoon zonder te vragen of ee nog iemand brood moest hebben. Tweede keer brood moeten vragen. We kwamen speciaal voor de lamskroon en er was maar voor 1 persoon als je nu een drukke middag service had gehad dan begrijp ik het wel dat het er niet meer is maar als je pas s’avonds open gaat zou het er normaal wel moeten zijn vind ik. De rest van het eten was wel lekker.

Peggy
Reviewed on: 12/06/2021
Peggy recommends this restaurant for: Price/quality

Top...

Top

Sander
Reviewed on: 10/06/2021

Vaste stek in Antwerpen voor een goed stuk...

Vaste stek in Antwerpen voor een goed stuk vlees!

Philip
Reviewed on: 19/10/2020
Philip recommends this restaurant for: Groups, Kids, Business lunch/dinner, Gastronomy, Price/quality

Lekker kwalitatief eten en vriendelijke bedieni...

Lekker kwalitatief eten en vriendelijke bediening.. Een aanrader

Frans
Reviewed on: 19/10/2020
Frans recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

goede sfeer en bediening, top kwaliteit vlees...

goede sfeer en bediening, top kwaliteit vlees

Jassin
Reviewed on: 19/10/2020
Jassin recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Gezellig lekker en vriendelijke bediening...

Gezellig lekker en vriendelijke bediening

Peggy
Reviewed on: 18/10/2020
Peggy recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Gewoon top ! En vriendelijke bediening...

Gewoon top ! En vriendelijke bediening

Johan
Reviewed on: 18/10/2020
Johan recommends this restaurant for: Groups, Kids, Trendy atmosphere

De regels van Covid 19 werden gerespecteerd...

De regels van Covid 19 werden gerespecteerd zonder afbreuk te doen aan de sfeer en gezelligheid en het eigen kader van het restaurant. Het eten was zeer lekker, zeer goed vlees en fijne bediening. Kortom: een adresje om te onthouden !

Francis
Reviewed on: 11/10/2020
Francis recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Zeer lekker gegeten, ons gezelschap had verschi...

Zeer lekker gegeten, ons gezelschap had verschillende gerechten en alle waren om ter lekkerst! Vriendelijk en behulpzaam personeel. Ietwat lawaaierig mede door weinig dempend materiaal in de zaak en meerdere grote gezelschappen. Prijs kwaliteit is top! Minpuntje, tot 3x toe werd er iets vergeten, maar het personeel werkte erg hard en bleven altijd vriendelijk. Bovendien was het behoorlijk druk bezet. Het is hen vergeven in de gegeven omstandigheden.

Anke
Reviewed on: 10/10/2020
Anke recommends this restaurant for: Couples, Kids, Business lunch/dinner, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

Het eten was top! Super lekker van vg tot desse...

Het eten was top! Super lekker van vg tot dessert. Heel vriendelijk personeel!

date score