Reviews for Cafe Exter

737 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.1
737 reviews
date score
Liesbeth
Reviewed on: 31/10/2021
Liesbeth recommends this restaurant for: Groups

- hele fijne, vriendelijke bediening - lekkere...

- hele fijne, vriendelijke bediening - lekkere Vlaamse gerechten - gezellige locatie

Evelyne
Reviewed on: 27/10/2021
Evelyne recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Vriendelijke bediening en lekker eten....

Vriendelijke bediening en lekker eten.

Filip
Reviewed on: 24/10/2021
Filip recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Slechte service. Geen brood en na 1 gerecht...

Slechte service. Geen brood en na 1 gerecht moesten we het pand verlaten voor de volgende shift.

Danny
Reviewed on: 22/10/2021
Danny recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Het ontbijtbuffet is een topper! Bijzonder...

Het ontbijtbuffet is een topper! Bijzonder goeie prijs-kwaliteitsverhouding. We hebben ook al twee maal 's avonds erg lekker gegeten. Ook daar een goeie prijs voor de geleverde kwaliteit. Ribeye volgens de regels van de kunst gebakken met een bijzonder lekkere bearnaisesaus. Hamburgers gemaakt van lekker vlees met een goed gekorst broodje ... Enfin, ga het zelf ontdekken, zou ik zeggen.

Jos
Reviewed on: 18/10/2021
Jos recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Goede service, lekker eten, m.a.w. prima!!!!!...

Goede service, lekker eten, m.a.w. prima!!!!!

Mia
Reviewed on: 15/10/2021
Mia recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Lekker gegeten, vriendelijke bediening, geen...

Lekker gegeten, vriendelijke bediening, geen klachten! Het onlinereservatiesysteem werkt uitstekend. Een aanrader!

guido
Reviewed on: 11/10/2021

heel vlotte en vriendelijke bediening, goede...

heel vlotte en vriendelijke bediening, goede eerlijke keuken en schappelijke prijzen, één minpuntje: je moet roepen om je verstaanbaar te maken waar wij zaten, ronde tafel aan ingang keuken...

hugo
Reviewed on: 11/10/2021
hugo recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

afspraak OK. Eten/bediening OK. prijs OK...

afspraak OK. Eten/bediening OK. prijs OK

Annemie
Reviewed on: 09/10/2021
Annemie recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

De bediening was in het begin alles behalve...

De bediening was in het begin alles behalve vriendelijk. Dat zijn we daar niet gewend. De frieten hadden niks met frieten te maken en waren koud. En al veel te lang altijd hetzelfde op de kaart.

Willy
Reviewed on: 06/10/2021
Willy recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Gezellige sfeer , goede keuken...

Gezellige sfeer , goede keuken

date score