Reviews for Den Esprit

Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
date score
Rita
Reviewed on: 06/07/2020
Rita recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Lekker gegeten en vriendelijke bediening, ...

Lekker gegeten en vriendelijke bediening, zeker voor herhaling vatbaar.

Guy
Reviewed on: 06/07/2020
Guy recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Vriendelijke bediening en lekker eten...

Vriendelijke bediening en lekker eten

Marc
Reviewed on: 01/07/2020
Marc recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Akoestieke problemen maakt dat het lawaai ongez...

Akoestieke problemen maakt dat het lawaai ongezellig hoog is.

Mia
Reviewed on: 20/06/2020
Mia recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy, Price/quality

Het eten en de bediening waren zeer goed. Alles...

Het eten en de bediening waren zeer goed. Alles gebeurde volgens de corona maatregelen.Prima!

Charlotte
Reviewed on: 16/06/2020
Charlotte recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Het was zoals gewoonlijk weer heel lekker,...

Het was zoals gewoonlijk weer heel lekker, goed aangepast aan de Corona maatregelen en toch nog steeds de aangename bediening.

Glen
Reviewed on: 10/06/2020
Glen recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Altijd prijswaardige kwaliteit, zeer vriendelij...

Altijd prijswaardige kwaliteit, zeer vriendelijk personeel, Esprit is een aanrader. We komen ZEKER nog terug.

Suzy
Reviewed on: 07/03/2020
Suzy recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Ik boekte online waar men vraagt naar allergien...

Ik boekte online waar men vraagt naar allergien. Maar toen ik de avond zelf vroeg om geen ajuin in de salade te doen, was dat een probleem. De keuken ging het uiteindelijk wel verzorgen maar toch kreeg ik een salade met ajuin. Als u weet dat ik twee dagen krampen heb bij het eten van ajuin kan u zich misschien ook inbeelden dat dit niet aangenaam is. Het uitvissen van de ajuin uit de salade is op zich geen probleem maar het is niet iets wat leuk is. Ik heb hem dan ook maar half opgegeten wat wel jammer is. Ik denk niet dat het online boekingsysteem werkt want ik kreeg ook geen bevestiging van mijn boeking. Dus moest ik ook nog eens telefoneren om te checken of de booking wel ok was. Het eten was wel lekker daar kan ik niets over zeggen.

Inge
Reviewed on: 01/03/2020
Inge recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Alles goed in orde...

Alles goed in orde

Tom
Reviewed on: 01/03/2020
Tom recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Zeer attente bediening, lekkere huiswijn Het...

Zeer attente bediening, lekkere huiswijn Het eten liet wel even op zich wachten en de vol-au-vent meer saus dan wat anders...

Gerda
Reviewed on: 29/01/2020
Gerda recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Vriendelijke bediening, lekker en verzorgd...

Vriendelijke bediening, lekker en verzorgd eten.

date score