Reviews for De Comptoir

275 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.8
275 reviews
date score
ooye
Reviewed on: 26/09/2020
ooye recommends this restaurant for: Couples, Kids, Trendy atmosphere, Price/quality

omdat de service zo super was dat wij er zeer...

omdat de service zo super was dat wij er zeer zeker nog gaan eten :) en het eten heel lekker de bediening was vriendelijk en aangenaam :) gewoonweg een kei toffe avond gehad

Nicky
Reviewed on: 06/09/2020
Nicky recommends this restaurant for: Couples

Lekker eten, vriendelijke bediening, prijs...

Lekker eten, vriendelijke bediening, prijs - kwaliteit absoluut top. Een aanrader!

Stefanie
Reviewed on: 06/09/2020
Stefanie recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Heel attente bediening. Wij waren er met een...

Heel attente bediening. Wij waren er met een pasgeboren baby en de kleine attenties stelde we heel erg oprijs. Een heel aangenaam bezoek bedankt !

Reviewed on: 28/08/2020

Erg gezellig. Heel fijne en vriendelijke bedien...

Erg gezellig. Heel fijne en vriendelijke bediening.

Rozemie
Reviewed on: 28/08/2020
Rozemie recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Lekker! Snelle, vriendelijke bediening, goed...

Lekker! Snelle, vriendelijke bediening, goed zitten!

Koen
Reviewed on: 26/08/2020
Koen recommends this restaurant for: Groups

Altijd in orde !...

Altijd in orde !

Dominique
Reviewed on: 21/08/2020
Dominique recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Warme zomeravond. Tafeltje buiten op terras...

Warme zomeravond. Tafeltje buiten op terras Covid maatregelen worden perfect nageleefd, dus men is op zijn gemak. Genoten van het lekkere eten nog veel meer van de oprechte vriendelijke service.

Hilde
Reviewed on: 12/08/2020
Hilde recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Goede service en lekker eten!...

Goede service en lekker eten!

Johnny
Reviewed on: 06/08/2020
Johnny recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Correct georganiseerd in deze coronatijd -...

Correct georganiseerd in deze coronatijd - correcte bediening met mondmasker correct aan de hele tijd ... proficiat hiervoor. Eten lekker natuurlijk ... anders zouden we niét terug gekomen zijn .... Volhouden jongens :-)

Johnny
Reviewed on: 25/07/2020
Johnny recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

In volle heropflakkering corona ... alles prima...

In volle heropflakkering corona ... alles prima geregeld naar social distancing en bediening - bedankt en proficiat ... En o ja, wij kwamen voor een aperitiefje én een etentje. Mosseltjes in witte wijn en tonijnburger waren super.

date score