Reviews for De Comptoir

210 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
8.8
210 reviews
date score
maddy
Reviewed on: 12/05/2019
maddy recommends this restaurant for: Couples, Kids, Business lunch/dinner, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

super lekker en kei tof personeel en baas onze...

super lekker en kei tof personeel en baas onze 2de thuis

placeholder
Frank
Reviewed on: 11/05/2019
Frank recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Zoals steeds zeer vriendelijke, professionele...

Zoals steeds zeer vriendelijke, professionele bediening, en zeer belangrijk, heel lekker eten. Altijd zeer fijn om te gaan eten

Majken
Reviewed on: 10/05/2019
Majken recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Bediening was top!! En het eten uiteraard heel...

Bediening was top!! En het eten uiteraard heel lekker!

maddy
Reviewed on: 02/05/2019
maddy recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

lekker en top personeel....

lekker en top personeel.

Nadia
Reviewed on: 24/04/2019
Nadia recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

lekker eten, vriendelijke bediening...

lekker eten, vriendelijke bediening

Carina
Reviewed on: 11/04/2019
Carina recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Vlotte,vriendelijke bediening. Lekker gegeten....

Vlotte,vriendelijke bediening. Lekker gegeten. Gevraagd om een rustig tafeltje en ook gekregen want op sommige plaatsen kan het al eens rumoerig zijn.

Myriam
Reviewed on: 05/04/2019
Myriam recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Wij vonden het eten heel lekker maar het person...

Wij vonden het eten heel lekker maar het personeel gisteren was onder alles. Geen vriendelijk woordje, niks vanaf het begin, ons tafel afgeruimd water was nog niet helemaal leeg en voor we het wisten was hij al weg. Niet gevraagd of wij nog iets anders wilden, dessert? koffie? Het was niet het personeel dat daar normaal werkt (vriendelijke meisjes) dus ja, we waren heel teleur gesteld!

Elke M.
Reviewed on: 03/04/2019
Elke M. recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Trendy atmosphere, Gastronomy

Lekker eten en gezellig...

Lekker eten en gezellig

Tineke
Reviewed on: 24/03/2019
Tineke recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Super vlotte bediening en zalig lekker eten....

Super vlotte bediening en zalig lekker eten. Wij komen zeker terug!

maddy
Reviewed on: 22/03/2019
maddy recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

omdat het daar super lekker is en super persone...

omdat het daar super lekker is en super personeel en baas

date score