Reviews for Ristorante Italia

17 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
8.8
17 reviews
date score
Attilio R.
Dined on: 17/02/2018
Attilio R. recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

Het was aangenaam binnen komen, we werden ontva...

Het was aangenaam binnen komen, we werden ontvangen door een jonge dame volgend met het voorstel voor het aperitief, geserveerd in een ruimte met een originele inkijk op de wijnkelder. Een verrassend en fris verzorgde aperitief die ons alleen maar deed verlangen naar het volgende. Vriendelijk werden we verder begeleid om aan tafel plaats te nemen . De voorgestelde fles wijn (of per glas) met in het achterhoofd het gerecht dat we besteld hadden was zoals een goede huwelijk, de kruising was raak .. een stevig wit wijntje en dat bij het 2 vlees gerechten (het was subliem). Het is over gepubliceerd dat er rode wijn bij vlees moet gedronken worden., wit is niet enkel voor vis .. Als voorgerecht hadden we runds carpacio met truffel olie en wat parmigano schilfers afgewerkt met rucola. De carpacio kon je met je bestek zo uit elkaar trekken vers en zacht. Als hoofdgerecht filet pure “Du chef “ Belgische wit blauw met vers gesneden frietjes en 2 soorten roomsaus peper en bos paddestoelen. Het was heerlijk op smaak gebracht. De filet perfect gebakken en was uitzonderlijk boter zacht, vergezeld met enkele stukjes gebakken groentjes .. Simpel maar heerlijk! Al schrijvend loopt het water me al terug over de lippen .. dikke duim voor Italia

Yanni V.
Dined on: 17/02/2018
Yanni V. recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Lekker!...

Lekker!

Eddy
Dined on: 17/02/2018
Eddy recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Zeer fijne ontvangst door de jongedames. Vlotte...

Zeer fijne ontvangst door de jongedames. Vlotte en steeds vriendelijke bediening - je voelt je onmiddellijk goed. Prima wijnsuggestie. Zeer lekker gegeten.

wim
Dined on: 17/02/2018
wim recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Zeer vriendelijke bediening en aangename sfeer....

Zeer vriendelijke bediening en aangename sfeer. Smaakvol ingericht interieur en zeer lekker eten. Uitgebreide wijnkaart.

Wendy
Dined on: 15/02/2018
Wendy recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Lekker, gezellig, ideaal om als werkende moeder...

Lekker, gezellig, ideaal om als werkende moeder even te ontspannen met je BFF.

Jean Pierre
Dined on: 14/02/2018
Jean Pierre recommends this restaurant for: Trendy atmosphere

Fijne zaak met lekker eten en vriendelijk perso...

Fijne zaak met lekker eten en vriendelijk personeel

Ina S.
Dined on: 10/02/2018
Ina S. recommends this restaurant for: Couples

Onpersoonlijke bediening. ... lange wachttijde...

Onpersoonlijke bediening. ... lange wachttijden. ... geen enkel signaal van bediening hierover ... onprofessioneel bij vestaire

Paul S.
Dined on: 06/02/2018
Paul S. recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Trendy atmosphere

totaalplaatje klopte helemaal...

totaalplaatje klopte helemaal

THIJS
Dined on: 04/02/2018
THIJS recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

goede service, prijs/kwaliteit oké vriendelijk,...

goede service, prijs/kwaliteit oké vriendelijk, proper,geen lange wachttijden, prima uitleg aangaande de opgediende schotels

Bert B.
Dined on: 31/01/2018
Bert B. recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Trendy atmosphere

Gezellig en lekker !!...

Gezellig en lekker !!

date score