Reviews for The Lab - Social Club

54 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
9.4
54 reviews
date score
AnnSophie
Reviewed on: 17/07/2021
AnnSophie recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

We moesten ongeveer 45 minuten wachten op de...

We moesten ongeveer 45 minuten wachten op de hapjes 'to share' bij ons aperitief. Daarna nogmaals 1u wachten op het eten, toen brachten ze voor 3 van de 4 mensen aan onze tafel het hoofdgerecht. Voor de 4de persoon werd het hoofdgerecht pas gebracht nadat de andere 3 tafelgenoten al klaar waren met eten en na herhaaldelijk vragen om dit ontbrekende gerecht. We moesten ook herhaaldelijk vragen naar bestek wat tot 2 keer toe niet gebracht werd. Jammer dat alles zo chaotisch verliep want wat we kregen van eten was wel lekker.

placeholder
Lucy
Reviewed on: 11/07/2021
Lucy recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

I loved the cocktails and the ambience of this...

I loved the cocktails and the ambience of this place is very nice, but the waitress was asking constantly if we wanted to order something else, wanting to cleaning dishes that we were still consuming. The place was not full, so if it is necessary to leave before certain hour, or if there are some specifics that have to be followed during your time in the bar, it would be great to specify that during the reservation or by the time you arrive at the bar.

Emma
Reviewed on: 09/07/2021

Geweldig! Super lekker eten en heel vriendelijk...

Geweldig! Super lekker eten en heel vriendelijk personeel De sfeer en het interieur is gezellig en rustig. Het enige probleem was dat we het niet meteen vonden. De naam van het restaurant konden we niet meteen terugvinden op de voorgevel of het terras Maar het restaurant springt er zeker uit met de lichtjes, planten, houten tafels en stoelen Met 2 hadden we de €27 deal gekozen en we hadden meer dan genoeg. Wat overschot van de gerechten hebben we meegekregen naar huis. Ook de virgin cocktails met aardbei waren overheerlijk Aangeraden door een collega en ik vertel het zeker nog door !!

sophie
Reviewed on: 12/06/2021
sophie recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Friiendly staf, Good mocktails and food....

Friiendly staf, Good mocktails and food.

Emelie
Reviewed on: 30/05/2021
Emelie recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Zeer vriendelijke bediening, extreem lekkere...

Zeer vriendelijke bediening, extreem lekkere tapas en fantastische cocktails én mocktails! Super gezellige sfeer, zelfs ondanks de huidige maatregelen.

Nya
Reviewed on: 28/05/2021
Nya recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Heel lekker eten, zeer vriendelijk personeel...

Heel lekker eten, zeer vriendelijk personeel en een super leuke sfeer. Gewoon top

lore
Reviewed on: 28/05/2021
lore recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Super lekker en super gezellig, de service...

Super lekker en super gezellig, de service was wel wat traag soms maar dat maakte niet zoveel uit voor mij zeker een aanrader!!!!!!!!

Irène
Reviewed on: 16/05/2021
Irène recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Heel lekker en erg vriendelijk personeel. We...

Heel lekker en erg vriendelijk personeel. We komen zeker terug.

Lien
Reviewed on: 16/05/2021
Lien recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

De bediening en het eten ware super!!! De cockt...

De bediening en het eten ware super!!! De cocktails daar zijn de aller beste!!!

Emma
Reviewed on: 14/05/2021
Emma recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Price/quality

Heel lekker gegeten en goed ontvangen! Prijs...

Heel lekker gegeten en goed ontvangen! Prijs kwaliteit top! Lekkere cocktails

date score