Reviews for Wereldkeuken Gent

237 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
8.7
237 reviews
date score
wim
Reviewed on: 14/12/2019
wim recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Prijs/kwaliteit zit goed. Voldoende keuze qua...

Prijs/kwaliteit zit goed. Voldoende keuze qua oriëntale keuken.

Nele
Reviewed on: 13/12/2019
Nele recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Lekker eten, tafels worden heel snel afgeruimd....

Lekker eten, tafels worden heel snel afgeruimd. Opmerkingen: ik had een bredere keuze aan eten verwacht daar het toch wereldkeuken is maar eigenlijk vind je buiten lasagne niets uit een andere keuken. Hele ruime zaal, weinig bezoekers en toch werd iedereen naast elkaar gezet. Misschien tafeltje er tussen laten zodat iedereen rustig kan lunchen.

Magda
Reviewed on: 12/12/2019
Magda recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Price/quality

gezellig , zodanig ingericht dat je toch een...

gezellig , zodanig ingericht dat je toch een beetje met je groep apart zit, het eten zelf is lekker, ruime keuze en kans om iets nieuws te proeven.

hilde
Reviewed on: 11/12/2019

lekker eten, voldoende eten, snelle service,...

lekker eten, voldoende eten, snelle service, vriendelijk personeel, gezellige ruimte, propere toiletten!

Hans
Reviewed on: 11/12/2019
Hans recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

supervriendelijk onthaal, intzettend netjes,...

supervriendelijk onthaal, intzettend netjes, en zelfs om 13h30 nog een mooi aanbod op het buffet. We komen zeker terug!

Erik
Reviewed on: 11/12/2019
Erik recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

het eten was lekker en veel iedereen was vriend...

het eten was lekker en veel iedereen was vriendelijk een min punt de zaal was iets te koud om gezellig te zijn

Christine
Reviewed on: 09/12/2019
Christine recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Lekker eten. Vriendelijke bediening....

Lekker eten. Vriendelijke bediening.

Diane
Reviewed on: 07/12/2019
Diane recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

Vriendelijke ontvangst, zeer gevarieerd, lekker...

Vriendelijke ontvangst, zeer gevarieerd, lekker en vooral super vers eten te verkrijgen, all in prijs maakt het veel makkelijker want je komt niet voor verrassingen te staan bij de afrekening, er zullen zeker nog meer bezoeken volgen

Rony
Reviewed on: 07/12/2019
Rony recommends this restaurant for: Groups, Business lunch/dinner

Tegenvaller, niet zo uitgebreid zoals op de...

Tegenvaller, niet zo uitgebreid zoals op de website staat . Jammer

Stijn
Reviewed on: 05/12/2019
Stijn recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Grote keuze, mooie producten, lekker, proper,...

Grote keuze, mooie producten, lekker, proper, vriendelijk en helemaal niet duur. Bedankt!

date score