Reviews for Den Buffel

Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
date score
Nele
Reviewed on: 12/06/2021
Nele recommends this restaurant for: Kids, Trendy atmosphere

Snelle bediening, vriendelijk, verfijnde keuken...

Snelle bediening, vriendelijk, verfijnde keuken maar voor mij persoonlijk was de portie van het hoofdgerecht wat te weinig.

Koen
Reviewed on: 10/06/2021
Koen recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Lekker eten en goeie service...

Lekker eten en goeie service

ken
Reviewed on: 05/06/2021
ken recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Omdat het gezellig en lekker was....

Omdat het gezellig en lekker was.

Jan
Reviewed on: 05/06/2021
Jan recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere, Price/quality

Een ongekende, verborgen pareltje. Zeker een...

Een ongekende, verborgen pareltje. Zeker een aanrader

Kayacetin
Reviewed on: 04/06/2021
Kayacetin recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Gastronomy

We've had a great first impression! As this...

We've had a great first impression! As this was our first time in De Buffel, we've tried quite different items in the menu and all of them had great quality. We'll definitely visit again.

Avril
Reviewed on: 02/06/2021
Avril recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Snelle en vriendelijke service, lekker eten...

Snelle en vriendelijke service, lekker eten en drinken. Echt een aanrader. Ik zou direct terug gaan. Alleen moeten sommige stoelen eens bekeken worden, sommige zijn niet zo comfortabel.

herald
Reviewed on: 01/06/2021

Vlotte bediening ,en heel lekker !!!...

Vlotte bediening ,en heel lekker !!!

Miet
Reviewed on: 31/05/2021
Miet recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Price/quality

Lekker eten en vlotte bediening!...

Lekker eten en vlotte bediening!

Els
Reviewed on: 25/05/2021
Els recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Leuke setting, vriendelijke bediening en lekker...

Leuke setting, vriendelijke bediening en lekker trendy food

Tim
Reviewed on: 22/05/2021
Tim recommends this restaurant for: Groups

Mosterd smaakloos. Rucola en noten bij kaasplan...

Mosterd smaakloos. Rucola en noten bij kaasplank overbodig. Geen bloemkool bij het gerecht desondanks dit op de menu staat. Kleine porties. Nadien nog pak friet gaan halen.

date score