Reviews for Cassis

577 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.4
577 reviews
date score
Tom
Reviewed on: 19/09/2020
Tom recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

1. Héél vriendelijke bediening 2. Lekker en...

1. Héél vriendelijke bediening 2. Lekker en verzorgd 3. Wij komen terug voor de garnaalkroketten. Merci

Suzan
Reviewed on: 19/09/2020
Suzan recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy, Price/quality

De gerechten zijn verzorgd en lekker, originele...

De gerechten zijn verzorgd en lekker, originele en fijne smaken. De bediening vlot en ongedwongen. Je kan binnen zitten of op het terras.

Filip
Reviewed on: 17/09/2020
Filip recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Op dinsdag en op woensdag ging ik naar cassis.o...

Op dinsdag en op woensdag ging ik naar cassis.op dinsdag was er een hapje bij het aperitief en op woensdag niet.de prijs vh aperitief en de prijs vd maaltijden waren nochtans op beide dagen identiek. De service en kwaliteit zou niet per dag anders mogen zijn. Het blijft een leuke plaats waar ik graag terug kom maar tien jaar geleden toen de Koreaan nog de chef was waren de slaatjes niet te evenaren.maar de kwaliteit is nog steeds goed.vroeger kwam ik gemiddeld 2x per week over de vloer.ook om te ontbijten ,zalig.

Marquita
Reviewed on: 14/09/2020
Marquita recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Wij kenden het restaurant niet en hebben het...

Wij kenden het restaurant niet en hebben het gekozen voor de verzilvering van een Bongobon. Wat wij kregen voor de waarde van de Bongobon was zeker oké, het was verzorgd en er was vriendelijke bediening. Toch loop ik er niet wild van en zou ik dit restaurant niet meteen opnieuw kiezen om er betalend te gaan eten. Als ik de prijzen op de kaart bekeek, leek het me toch duur voor de kwaliteit die ertegenover staat. Ik ken restaurants in de buurt die hiervoor beter scoren.

Dirk
Reviewed on: 14/09/2020
Dirk recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

t Was lekker....

t Was lekker.

Irène
Reviewed on: 14/09/2020
Irène recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

vriendelijk personeel ! gezellig om er te zitte...

vriendelijk personeel ! gezellig om er te zitten mooi gepresenteerd ontbijdbord en meer dan voldoende hoor we waren voldaan voor herhaling vatbaar bedankt en tot ziens Millon Irène

Isabelle
Reviewed on: 14/09/2020
Isabelle recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Super lekker eten en zeer vriendelijke bedieni...

Super lekker eten en zeer vriendelijke bediening!

Hubert
Reviewed on: 14/09/2020
Hubert recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Vriendelijke bediening, uitgebreid en verzorgd...

Vriendelijke bediening, uitgebreid en verzorgd ontbijt voor herhaling vatbaar !!

Martine
Reviewed on: 12/09/2020
Martine recommends this restaurant for: Price/quality

Het ontbijt was lekker en veel. De vrouw die...

Het ontbijt was lekker en veel. De vrouw die ons bediende was zeer vriendelijk en vlot. We komen zeker nog terug

Karianne
Reviewed on: 12/09/2020
Karianne recommends this restaurant for: Couples

De pasta Cassis was eentonig, met tomatenpesto...

De pasta Cassis was eentonig, met tomatenpesto die vermoedelijk uit een potje kwam en zonder enige andere toevoeging. De stoverij was wel lekker maar te duur volgens de kwaliteit. Crème brûlée was lekker, maar eveneens duur. De deca koffie ten slotte was ronduit slap. Bediening (man met bril en tatoeages) was zeer vriendelijk en correct!

date score