Reviews for Cassis

230 personnes have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Write review
8.0
230 reviews
date score
Rudybaes
Rudyrecommends this restaurant for:
Reviewed on 18/09/2017

Leuke ervaring. Tof ontbijt. Super bediening...

Leuke ervaring. Tof ontbijt. Super bediening

Nico D.Dejonckheere
Nico D.recommends this restaurant for:
Reviewed on 16/09/2017

- Voorgerecht: huisgemaakte garnaalkrotjes...

- Voorgerecht: huisgemaakte garnaalkrotjes = perfect ok - Hoofdgerecht: varkenswangetjes = OK Er mocht wat minder suiker in de huisgemaakte limonade. Aangename en snelle bediening.

Arne B.Berwouts
Arne B.recommends this restaurant for:
Reviewed on 11/09/2017

ja...

ja

Clara V.Verstraeten
Clara V.recommends this restaurant for:
Reviewed on 03/09/2017

We kwamen eten met een bongobon, en waren aange...

We kwamen eten met een bongobon, en waren aangenaam verrast: vriendelijke bediening, lekker eten, gezellig kader. Een aanrader!

MartineNaudts
Martinerecommends this restaurant for:
Reviewed on 02/09/2017

We waren dit keer MINDER tevreden over de lunch...

We waren dit keer MINDER tevreden over de lunch : iets te weinig vis, én de onmogelijkheid om ipv. een dessert een koffie te nemen ! Een vriendin wenste geen dessert, moest wel de 18.50 € betalen én de koffie bovenop. Ik ben al zo'n 10-tal keren komen eten, en dit keer vond ik het minst geslaagd. Hopelijk volgende keer beter.

Roger A.Andries
Roger A.recommends this restaurant for:
Reviewed on 01/09/2017

Prijs-kwaliteit...

Prijs-kwaliteit

Roger P.Plas
Roger P.recommends this restaurant for:
Reviewed on 23/08/2017

prijs kwaliteit!...

prijs kwaliteit!

MagaliBoemer
Magalirecommends this restaurant for:
Reviewed on 21/08/2017

Goede service. Vriendelijk en ook kindvriendeli...

Goede service. Vriendelijk en ook kindvriendelijk. Lekker ontbeten, kwalitatieve producten en ingrediënten. Aangenaam buiten zitten

Paul V.Verschoote
Paul V.recommends this restaurant for:
Reviewed on 19/08/2017

Aangenaam restaurantbezoek...

Aangenaam restaurantbezoek

Joke B.Booy
Joke B.recommends this restaurant for:
Reviewed on 15/08/2017

Heel vlotte en vriendelijke bediening....

Heel vlotte en vriendelijke bediening.

date score