Reviews for Cassis

158 personnes have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
7.9
158 reviews
date score
Ann D.
0 Favorites
1 Review
Reviewed on 18/02/2017

gezellig en lekker ontbeten!...

gezellig en lekker ontbeten!

Patrick M.
0 Favorites
1 Review
Reviewed on 16/02/2017

Aangename sfeer, vlotte en aangename bediening....

Aangename sfeer, vlotte en aangename bediening.

Marcel A.
0 Favorites
1 Review
Reviewed on 15/02/2017

Prima weekmenu, snelle en vriendelijke bedienin...

Prima weekmenu, snelle en vriendelijke bediening.

Werner V.
0 Favorites
1 Review
Reviewed on 15/02/2017

Lunch menu genomen en de prijs-Kwaliteit was...

Lunch menu genomen en de prijs-Kwaliteit was heel goed. Vlotte en vriendelijke bediening. Aangenaam kader. Privegesprek mogelijk ondanks vrij drukke bezetting.

Melissa D.
0 Favorites
1 Review
Reviewed on 12/02/2017

Alles was goed maar de prijs was aan de hoge...

Alles was goed maar de prijs was aan de hoge kant.

Griet M.
0 Favorites
2 Reviews
Reviewed on 11/02/2017

KWALITEIT VOOR EEN ZEER REDELIJKE PRIJS...

KWALITEIT VOOR EEN ZEER REDELIJKE PRIJS

Griet P.
0 Favorites
1 Review
Reviewed on 08/02/2017

Ondanks het feit dat we dit restaurant met...

Ondanks het feit dat we dit restaurant met een Bongo-bon bezochten werden we heel correct ontvangen (Andere ervaringen hiermee waren slecht). Op vraag werd er zonder probleem afgeweken van het voorgestelde menu. We kregen vis i.pl v. vlees, wat we liever hadden). Zeer correcte, vlotte en sympathieke bediening.

Adelina V.
0 Favorites
1 Review
Reviewed on 06/02/2017

Opnieuw heel lekker gegeten. Prijs kwaliteit...

Opnieuw heel lekker gegeten. Prijs kwaliteit klopt Enig minpuntje:aperitief was nog niet half leeg toen het voorgerecht er al aankwam. Voor de rest alles super en heel vriendelijke bediening

Nienke L.
0 Favorites
1 Review
Reviewed on 29/01/2017

Mooi verzorgd, vers en lekker ontbijt....

Mooi verzorgd, vers en lekker ontbijt.

Pascale S.
0 Favorites
1 Review
Reviewed on 28/01/2017

Altijd heel verzorgd, uitstekende kwaliteit,...

Altijd heel verzorgd, uitstekende kwaliteit, vriendelijke mensen. Een aanrader om te gaan eten, maar ook juist om iets te drinken

date score