Reviews for Brasserie Driepunt

873 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
8.1
873 reviews
date score
geoffrey
Reviewed on: 21/07/2019
geoffrey recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Personeel was vriendelijk, Eten was heel lekker...

Personeel was vriendelijk, Eten was heel lekker En prijs was heel correct!

A
Reviewed on: 10/06/2019
A recommends this restaurant for: Groups, Kids, Price/quality

Lekkere mosseltjes gegeten! Het was druk en...

Lekkere mosseltjes gegeten! Het was druk en thans niet lang hoeven wachten op onze schotels! Prima

Ingrid
Reviewed on: 10/06/2019
Ingrid recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Zeer lekker eten. 1 ober echt niet vriendelijk...

Zeer lekker eten. 1 ober echt niet vriendelijk. Zijn er al een aantal keren geweest en steeds hetzelfde. Kan geen lachje af! De rest van het personeel is wel vriendelijk.

Patrick
Reviewed on: 09/06/2019
Patrick recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Ik was voor het algemeen tevreden,maar het...

Ik was voor het algemeen tevreden,maar het personeel mocht kindvriendelijk zijn . het mocht ook een beetje vlugger afgeruimd worden.

Harry
Reviewed on: 03/06/2019
Harry recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Price/quality

Niet alle te drukke avond. Vriendelijke en...

Niet alle te drukke avond. Vriendelijke en vlotte bediening en vooral LEKKER ETEN !! Zijn er al meermaals geweest, komen steeds tevreden terug.

Kimberly
Reviewed on: 01/06/2019
Kimberly recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Vlotte bediening ondanks het feit dat het druk...

Vlotte bediening ondanks het feit dat het druk was. Lekker eten en niet duur. Goede porties (niet te veel, niet te weinig).

ann
Reviewed on: 20/05/2019
ann recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy, Price/quality

Prijs/kwaliteit zeer goed en snelle en vriendel...

Prijs/kwaliteit zeer goed en snelle en vriendelijke bediening.

Dominique
Reviewed on: 18/05/2019
Dominique recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Omdat we met een 13-tal personen waren en dat...

Omdat we met een 13-tal personen waren en dat we toch ieder zijn eigen gerecht konden kiezen.

Evelien
Reviewed on: 18/05/2019
Evelien recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

De man die toen aan het werk was mag wat vriend...

De man die toen aan het werk was mag wat vriendelijker zijn.... I.p.v het gevoel te geven aan de klanten dat hij tegen zijn zin werkt.. Het eten was wel heel lekker.

Patricia
Reviewed on: 17/05/2019
Patricia recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Klantvriendelijkheid en snelle bediening...

Klantvriendelijkheid en snelle bediening

date score