Reviews for Smaaksalon

937 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.8
937 reviews
date score
Brigitte
Reviewed on: 27/09/2020
Brigitte recommends this restaurant for: Groups

Was zeker voldoende, maar de kwaliteit van...

Was zeker voldoende, maar de kwaliteit van sommige producten kon veel beter. Zoals vers geperst appelsiensap, yoghurt met vers fruit ipv fruityoghurt uit een potje.

Hilde
Reviewed on: 27/09/2020
Hilde recommends this restaurant for: Groups, Kids

Alles liep fout,wat we op tafel kregen was...

Alles liep fout,wat we op tafel kregen was niet wat we bestelt hadden.Dus van een andere tafel,spijtig.Wij zijn al dikwijls geweest en altijd goed.

Luc
Reviewed on: 27/09/2020
Luc recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Lekker ontbijt prima opgediend aan tafel .Genoe...

Lekker ontbijt prima opgediend aan tafel .Genoeg afstand tussen de tafels.

Viv
Reviewed on: 27/09/2020
Viv recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy, Price/quality

Vlotte n vriendelijke bediening, mooie presenta...

Vlotte n vriendelijke bediening, mooie presentatie en super lekker

Jean
Reviewed on: 27/09/2020
Jean recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Lekker eten, mooi decor, vriendelijke bediening...

Lekker eten, mooi decor, vriendelijke bediening

Mark
Reviewed on: 27/09/2020
Mark recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Mooi kader, ruim aanbod kwalitatieve producten,...

Mooi kader, ruim aanbod kwalitatieve producten, vlotte en vriendelijke bediening

Els
Reviewed on: 26/09/2020
Els recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Prachtig kader. Vriendelijke ontvangst en eten...

Prachtig kader. Vriendelijke ontvangst en eten was top. We komen zeker terug!!

Gaby
Reviewed on: 24/09/2020
Gaby recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

We werden op een vriendelijke manier ontvangen....

We werden op een vriendelijke manier ontvangen. De bediening was ook vriendelijk en het ontbijt lekker en uitgebreid.

Anja
Reviewed on: 23/09/2020
Anja recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Het ontbijt was heel lekker en het personeel...

Het ontbijt was heel lekker en het personeel heel vriendelijk en behulpzaam voor herhaling vatbaar alleen jammer dat er geen eitje in de prijs begrepen zat dat je daar moest voor bij betalen .

Shani
Reviewed on: 23/09/2020
Shani recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Heel goed ontvangst en nog beter eten! Zeker...

Heel goed ontvangst en nog beter eten! Zeker de moeite waard om nog eens terug te komen, ook zonder vivabox/bongobon

date score