Reviews for Trentanove

222 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
9.0
222 reviews
date score
Nicole
Reviewed on: 14/08/2022
Nicole recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Zowel het onthaal, begrip voor het feit dat...

Zowel het onthaal, begrip voor het feit dat we het rustig aan wilden doen, nog maar te zwijgen over de heerlijke echte, verzorgde gerechten waren een topervaring! Dank julliewel en tot gauw

Ruth
Reviewed on: 14/08/2022
Ruth recommends this restaurant for: Groups, Kids, Trendy atmosphere

Vriendelijke bediening, eten was lekker...

Vriendelijke bediening, eten was lekker

Tanja
Reviewed on: 06/08/2022
Tanja recommends this restaurant for: Couples, Business lunch/dinner, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

Zeer lekker gegeten . De menu was een mooi...

Zeer lekker gegeten . De menu was een mooi fijnproeverij . Helaas hebben we zeer lang moeten wachten op ons dessert wat het niet aangenaam maakte , ze hebben zich geëxcuseerd en een drankje aangeboden . Buiten dit voorval ZEKER een aanrader voor fijnproevers .

Lies
Reviewed on: 06/08/2022
Lies recommends this restaurant for: Trendy atmosphere

Heel lekkere Italiaanse keuken op een mooie...

Heel lekkere Italiaanse keuken op een mooie locatie

Inge
Reviewed on: 06/08/2022
Inge recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Super lekker gegeten, verse producten vriendeli...

Super lekker gegeten, verse producten vriendelijk personeel! Aanrader, eindelijk weer eens een goed itsliaans restaurant met heerlijke pasta’s en vlees!

Dirk
Reviewed on: 04/08/2022
Dirk recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

We waren met 2. Een persoon koos het menu....

We waren met 2. Een persoon koos het menu. De andere persoon niet. Dat bleek een totaal onmogelijke opdracht te zijn voor de keuken. Niet echt klant vriendelijk. Ik dacht dat de klant koning is... Niet in dit restaurant.

John
Reviewed on: 04/08/2022
John recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

Prijs/ kwaliteitsverhouding. Gezellige sfeer...

Prijs/ kwaliteitsverhouding. Gezellige sfeer en vriendelijke bediening

Patrick
Reviewed on: 04/08/2022
Patrick recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Leuke zaak, goede bediening en lekker eten top!...

Leuke zaak, goede bediening en lekker eten top!

Gino
Reviewed on: 04/08/2022
Gino recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Zeer lekker gegeten met een mooie attentie...

Zeer lekker gegeten met een mooie attentie van het personeel voor jarige partner .

Roosmarijn
Reviewed on: 20/07/2022
Roosmarijn recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

We genoten een lekkere lunch hier, het duurde...

We genoten een lekkere lunch hier, het duurde even voor we het hoofdgerecht kregen maar daarvoor werden direct excuses aangeboden en een drankje extra achteraf, dus dan vergeet je dat ! Het eten en de setting is heel erg mooi met zicht op het water.

date score