Reviews for De Goei Goesting

992 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
7.5
992 reviews
date score
Eddy P.
Reviewed on: 22/02/2019
Eddy P. recommends this restaurant for: Couples, Business lunch/dinner, Trendy atmosphere, Gastronomy

Lekker eten, goede bediening!...

Lekker eten, goede bediening!

Loes
Reviewed on: 22/02/2019
Loes recommends this restaurant for: Groups, Business lunch/dinner, Trendy atmosphere, Gastronomy

Vriendelijk, mooi kader, superieure smaken,...

Vriendelijk, mooi kader, superieure smaken, aantrekkelijke kaart en daaropvolgende bordjes waren niet alleen mooi om naar te kijken

Dorothee
Reviewed on: 17/02/2019
Dorothee recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Nous avons passé une très bonne soirée. Le...

Nous avons passé une très bonne soirée. Le service était parfait et les plats délicieux. Nous y retournerons !

Stefanie
Reviewed on: 17/02/2019
Stefanie recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Blikchampignons in de vol-au-vent... Onvriendel...

Blikchampignons in de vol-au-vent... Onvriendelijke bedoening. Veel te duur.

Albert V.
Reviewed on: 17/02/2019
Albert V. recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

gezellig en lekker!...

gezellig en lekker!

Franne T.
Reviewed on: 10/02/2019
Franne T. recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Zeer verzorgd en lekker. Vriendelijke bediening...

Zeer verzorgd en lekker. Vriendelijke bediening

Eddy
Reviewed on: 10/02/2019
Eddy recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Lekkere menu. Uitstekende bediening. In een...

Lekkere menu. Uitstekende bediening. In een uiterst mooi kader

marie jeanne s.
Reviewed on: 10/02/2019
marie jeanne s. recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Heel lekker...

Heel lekker

JIM
Reviewed on: 10/02/2019
JIM recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere, Price/quality

We zijn zeer goed ontvangen , onze jassen werde...

We zijn zeer goed ontvangen , onze jassen werden vriendelijk aangenomen en kregen een mooie gezellige tafel , we werden zeer vriendelijke bediend , en hebben zeer lekker gegeten , de mooie verzorgde borden was een streling voor het oog , een absolute aanrader !!

Didier
Reviewed on: 10/02/2019

Super lekker eten...

Super lekker eten

date score