Reviews for De Brug

7 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
7.4
7 reviews
date score
Bart
Reviewed on: unknown

diabeet onvriendelijk

Een van de meest diabeet onvriendelijke restaurants in de buurt , Gezien het voor ons niet gemakkelijk is om op restaurant te gaan zijn er wel degelijk plaatsen waar men rekening houd met onze beperkingen nl geen koolhydraten (zijn suikers) Ik vraag overal vervanging van koolhydraten door een portie groentjes ( frieten aardappelen rijst pasta zijn helemaal uit den boze) Meestal worden deze met een glimlach door groentjes vervangen hier is dit een probleem en werd er geen rekening mee gehouden

Vincent
Reviewed on: unknown

Lekker en niet duur

Lekkere en authentieke keuken. Grote porties. Prijs kwaliteit de moeite waard. Heel uitgebreide kaart en zeer veel keuze voor kinderen . Zeker een aanrader.

placeholder
Cato
Reviewed on: unknown

Prima

De Brug is vlakbij thuis, en dus springen we hier geregeld binnen. Niet alleen omdat het kortbij is, maar ook omdat het er steeds lekker is. Eenvoudige keuken met uitgebreide keuze aan klassiekers, royale porties. Bediening is snel maar soms wat afstandelijk. Eerlijke prijzen.

placeholder
Maarten
Reviewed on: unknown

Lekker en redelijk geprijsd

De Brug is een eenvoudig restaurant, met een vernieuwd en gezelliger interieur. Lekker eten met een uitgebreide keuze, alle klassiekers zijn aanwezig. Redelijk geprijsd, met behoorlijke porties voor uw geld. Vlotte bediening.

placeholder
Hans
Reviewed on: unknown

Altijd lekker met een goeie bediening. Misschie...

Altijd lekker met een goeie bediening. Misschien beter iets minder keuze en iets verfijnder. Maar verder niks dan positiefs.

Sandra
Reviewed on: unknown

Een gezellige sfeer, een uitgebreide keuze...

Een gezellige sfeer, een uitgebreide keuze en vooral lekkere gerechten. Altijd een succes.

Elly
Reviewed on: unknown

Goede degelijke kost. En de mosselen zijn er...

Goede degelijke kost. En de mosselen zijn er heerlijk!

date score