Reviews for Ter Heide

78 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
8.1
78 reviews
date score
Edesius
Dined on: 21/02/2018
Edesius recommends this restaurant for: Couples, Business lunch/dinner, Price/quality

Zeer mooie locatie in het groen.Beknopte kaart...

Zeer mooie locatie in het groen.Beknopte kaart met lekkere gerechten Vriendelijke ontvangst,vlotte bediening en mooie ,smakelijke gerechten. Ruim interieur met veel plaats tussen de tafels.Zeker een aanrader. Toch stel ik mij de vraag waarom witte wijn niet meer voorgeproefd wordt? Is dat iets nieuw in de gastonomie?

Rudi V.
Dined on: 18/02/2018
Rudi V. recommends this restaurant for: Price/quality

Zeer klein hoofdgerecht en was niet warm....

Zeer klein hoofdgerecht en was niet warm.

Andre B.
Dined on: 15/02/2018
Andre B. recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Als men voor Valentijn aangeeft de volledige...

Als men voor Valentijn aangeeft de volledige week het menu te kunnen serveren... Hetgeen men zelfs via e-mail bevestigde... Dan lijkt het me normaal dat alles nog verkrijgbaar is. Denk aan de foie gras, die er op 15/2 niet meer was. Mvg

Pascale
Dined on: 15/02/2018
Pascale recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Lekker eten, gezellig interieur en gelegen...

Lekker eten, gezellig interieur en gelegen in landelijke rustige streek

Hubert D.
Dined on: 14/02/2018
Hubert D. recommends this restaurant for: Groups, Kids

het eten was zeer miniem...

het eten was zeer miniem

Dirk D.
Dined on: 14/02/2018
Dirk D. recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Mooi kader, vriendelijke bediening. Valentijnme...

Mooi kader, vriendelijke bediening. Valentijnmenu - minpuntjes: Geen keuze uit vis of vlees als hoofdgerecht Hapje met makreel: stukje mèt vel, was niet door te snijden, zeker niet in het bolle recipiënt Soepje: niet écht wat ik ervan verwachtte Mechelse koekoek:

Marc V.
Dined on: 11/02/2018
Marc V. recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Aangename verrassing...

Aangename verrassing

Johan
Dined on: 11/02/2018
Johan recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Wij hebben genoten van de Dinner & Dance middag...

Wij hebben genoten van de Dinner & Dance middag met Johan Stolzz, eten en dranken van super kwaliteit en van alles ruimschoots voldoende. We hadden alle tijd en konden ondertussen genieten van Johan's prachtig pianospel. Ik wil hierbij nog persoonlijk de zaakvoerder bedanken voor de goede zorgen! Een aanrader, wij komen zeker terug :-) Mvg Willy Beun

Petra L.
Dined on: 11/02/2018
Petra L. recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Het ontbijt wat verzorgd en lekker. Het was...

Het ontbijt wat verzorgd en lekker. Het was heel aangenaam vertoeven in het mooi restaurant.

Carlos V.
Dined on: 10/02/2018
Carlos V. recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Algemeen,sfeer,bediening,eten en dranken van...

Algemeen,sfeer,bediening,eten en dranken van goed niveau,voor herhaling vatbaar.

date score