Reviews for Ter Heide

278 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
8.4
278 reviews
date score
Brigitte C.
Reviewed on: 13/08/2018
Brigitte C. recommends this restaurant for: Groups

We hebben heel lang moeten wachten tussen 2...

We hebben heel lang moeten wachten tussen 2 gerechten, bovendien was de roggevleugel nog rauw, we hebben wel een andere gekregen en de rundslende was lauw en taai.

Jan V.
Reviewed on: 12/08/2018
Jan V. recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Heel lekker ontbijt ! Heel mooi kader , goede...

Heel lekker ontbijt ! Heel mooi kader , goede bediening .

Luc M.
Reviewed on: 11/08/2018
Luc M. recommends this restaurant for: Couples

In de eerste plaats omwille van het lekkere...

In de eerste plaats omwille van het lekkere eten natuurlijk (eens iets anders dan biefstuk met frieten), maar ook de bediening van vlot en erg vriendelijk, het kader is aangenaam en biedt voldoende 'privacy'. Kortom: perfect! Luc Maddelein

Nathalie T.
Reviewed on: 11/08/2018
Nathalie T. recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Belle découverte aussi bien pour l'hôtel que...

Belle découverte aussi bien pour l'hôtel que le restaurant. Chambre spacieuse, confortable et propre. Cadre très agréable et tranquille. Restauration très bien : plats très Fin et bons. Personnel très professionnel et aimable.

Ronny V.
Reviewed on: 11/08/2018
Ronny V. recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Lekker gegeten voor weinig geld....

Lekker gegeten voor weinig geld.

placeholder
Sandra
Reviewed on: 11/08/2018
Sandra recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy, Price/quality

Lekker eten, goede bediening, mooi kader...

Lekker eten, goede bediening, mooi kader

Ad en Helma V.
Reviewed on: 10/08/2018
Ad en Helma V. recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Ja we zijn heel tevreden. En zijn heel goed...

Ja we zijn heel tevreden. En zijn heel goed geholpen door de ober. Willen jullie in de kamers wel een map wegleggen waar alles in staat en waar gegevens dokter etc. in staat als iemand niet goed wordt etc. Deze lag niet in onze kamer. Wij hebben dit vanmorgen nog aan mevrouw die ons geholpen heeft. Maar wij komen nog een keer terug.

carine
Reviewed on: 10/08/2018
carine recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

vriendelijk en lekker!!...

vriendelijk en lekker!!

Ann Tack
Reviewed on: 09/08/2018
Ann Tack recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Uitgebreid aanbod! Vriendelijke en correcte...

Uitgebreid aanbod! Vriendelijke en correcte bediening!

Raoul
Reviewed on: 08/08/2018
Raoul recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

We waren ingegaan op het aanbod via Groupon...

We waren ingegaan op het aanbod via Groupon voor het 4G mosselmenu. Op die snikhete middag was de ontvangst perfect, diverse pogingen werden ondernomen om de hinder van de wensen te minimaliseren wat nog lukte ook ! Mooi hoor ! Het menu was voor alle gangen heel verrassend, zeer smaakvol, goed van tempo en.... heel lekker. Alle lof aan de keuken en zeker ook de bediening, we komen weldra zeker nog eens terug ! We kijken er al naar uit...

date score