Reviews for Barba

276 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
9.2
276 reviews
date score
kris
Reviewed on: 19/10/2020
kris recommends this restaurant for: Couples, Kids, Business lunch/dinner, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

Klasse ingrediënten/gerechten a een betaalbare...

Klasse ingrediënten/gerechten a een betaalbare prijs. Bovendien mooie porties a la carte en een wijnkaart met heel gevarieerde referenties van overal ter wereld. De bediening is tevens top.

Paul
Reviewed on: 14/10/2020
Paul recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Vanaf binnenkomst tot vertrek, alles was erg...

Vanaf binnenkomst tot vertrek, alles was erg goed. De bediening, het eten en de sfeer. Wij komen zeer zeker terug!!

Annemie
Reviewed on: 14/10/2020
Annemie recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Lekker eten, gezellige setting, goed personeel!...

Lekker eten, gezellige setting, goed personeel!

Karo
Reviewed on: 14/10/2020
Karo recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

Uitstekende service, heel verfijnde smaken,...

Uitstekende service, heel verfijnde smaken, oog voor detail, ik blijf terugkomen.

WILLEM
Reviewed on: 14/10/2020
WILLEM recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Zeer goede kwaliteit, acceptabele prijs, ondank...

Zeer goede kwaliteit, acceptabele prijs, ondanks de drukte een vriendelijke bediening. Als het menu er vaker zou wisselen dan zouden we ook vaker hier eten.

Rita
Reviewed on: 09/10/2020
Rita recommends this restaurant for: Groups

Zoals altijd top, heerlijke smaken en verfijnde...

Zoals altijd top, heerlijke smaken en verfijnde gerechten; van aperitiefhapje tot en met de zelfgemaakte koekjes bij de koffie. Ook het zelfgemaakt brood vind ik steeds een echte meerwaarde. Een dikke pluim voor de kok en het hele team, want ook de bediening is helemaal in orde

Greet
Reviewed on: 09/10/2020
Greet recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Heel lekker, super verwend en heel vriendelijke...

Heel lekker, super verwend en heel vriendelijke bediening !

Griet
Reviewed on: 09/10/2020
Griet recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Top...

Top

Bert
Reviewed on: 02/10/2020
Bert recommends this restaurant for: Price/quality

Lekker en vriendelijke bediening...

Lekker en vriendelijke bediening

Smeets
Reviewed on: 01/10/2020
Smeets recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Super lunch origineel, wij waren zeer aangenaa...

Super lunch origineel, wij waren zeer aangenaam verrast !

date score