Reviews for Brasserie Oud Leuven

34 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
8.5
34 reviews
date score
Anne
Reviewed on: 08/02/2020
Anne recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Altijd de beste service van vriendelijke mensen...

Altijd de beste service van vriendelijke mensen, heerlijke gerechten, prima opdiening, altijd klaar voor een babbel, chapeau voor de chef! We keren steeds terug als blijde klanten!

Lies
Reviewed on: 18/01/2020

Alles in orde. Lekker eten....

Alles in orde. Lekker eten.

Robert
Reviewed on: 10/01/2020
Robert recommends this restaurant for: Business lunch/dinner

Gezellig interieur, zeer vriendelijke bediening...

Gezellig interieur, zeer vriendelijke bediening en voldoende keuze aan eten en drinken. Kom zeker terug.

Veerle
Reviewed on: 01/01/2020
Veerle recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

We kennen het daar en eten er steeds zeer lekke...

We kennen het daar en eten er steeds zeer lekker. Uitbaters zijn ook erg vriendelijk. Prijzen liggen goed.

andrries
Reviewed on: 08/12/2019
andrries recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

goede kwaliteit eten en bediening...

goede kwaliteit eten en bediening

Joris
Reviewed on: 30/11/2019
Joris recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

J'avais indiqué que nous n'avions qu'une heure...

J'avais indiqué que nous n'avions qu'une heure et ils en ont tenu compte. Le service était parfait (une fourchette tombée a été remplacée immédiatement sans que nous le demandions). Les plats étaient délicieux!

Johan
Reviewed on: 16/11/2019

Vriendelijke en vlotte bediening....

Vriendelijke en vlotte bediening.

Anoek
Reviewed on: 10/10/2019
Anoek recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Lekker gegeten!...

Lekker gegeten!

Emma
Reviewed on: 15/09/2019
Emma recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Heel vriendelijk ontvangst, nette tafel en...

Heel vriendelijk ontvangst, nette tafel en heel lekker eten

Katrijn
Reviewed on: 23/08/2019
Katrijn recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Price/quality

Lekker eten zonder lange wachttijden. Vriendel...

Lekker eten zonder lange wachttijden. Vriendelijke bediening!

date score