Reviews for Bella Vista

41 personnes have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Write review
8.2
41 reviews
date score
andre_vermaesen@hotmail.comVermaesen
andre_vermaesen@hotmail.comrecommends this restaurant for:
Reviewed on 16/09/2017

Voor de zoveelste keer een meevaller. Verzorgde...

Voor de zoveelste keer een meevaller. Verzorgde en zeer lekkere bereidingen. Uniek qua prijs-kwaliteit verhouding. Vriendelijk onthaal.. Bezoeker voelt zich gast en geen klant.

ArletteD'haene
Arletterecommends this restaurant for:
Reviewed on 08/09/2017

We hadden Osso Bucco besteld maar was gemaakt...

We hadden Osso Bucco besteld maar was gemaakt van rundsschenkel en niet van kalfsschenkel.

AlbertVan Kerckhoven
Albertrecommends this restaurant for:
Reviewed on 16/08/2017

Omdat ik als liefhebber van de Italiaanse keuke...

Omdat ik als liefhebber van de Italiaanse keuken hier typische gerechten kan eten en lekkere wijntjes drinken aan zeer democratische prijzen. Ook zeer tevreden over de warme ontvangst van gastheer Luc. En het uitzicht op de Lago di Londerzele is prachtig.

ErikPiessens
Erikrecommends this restaurant for:
Reviewed on 16/08/2017

Aangenaam kader ,vlotte bediening ,...

Aangenaam kader ,vlotte bediening ,

Reunbrouck I.Ingrid
Reunbrouck I.recommends this restaurant for:
Reviewed on 12/08/2017

Zeer klant vriendelijk, lekker eten en de prijs...

Zeer klant vriendelijk, lekker eten en de prijs valt heel goed mee, aanbevolen aan mijn familie en vrienden keer telkens weer

placeholder
Hugod'Hertefelt
Hugorecommends this restaurant for:
Reviewed on 02/08/2017

1ste keer bij Bella Vista. Super genoten met...

1ste keer bij Bella Vista. Super genoten met vrienden van het kader , de bediening en natuurlijk het eten. Prijs / kwaliteit

JanBroothaers
Janrecommends this restaurant for:
Reviewed on 31/07/2017

heel vriendelijk, goede kwaliteit...

heel vriendelijk, goede kwaliteit

andre_vermaesen@hotmail.comVermaesen
andre_vermaesen@hotmail.comrecommends this restaurant for:
Reviewed on 28/07/2017

Voor de zoveelste keer een meevaller. Vriendeli...

Voor de zoveelste keer een meevaller. Vriendelijke ontvangst. Lekker eten. Brasserieprijzen.. Is nog nooit tegengevallen

JennyGoossens
Jennyrecommends this restaurant for:
Reviewed on 12/07/2017

Goede, vriendelijke en vlotte service. Authent...

Goede, vriendelijke en vlotte service. Authenticiteit Italiaanse keuken. Goede prijs/kwaliteit-verhouding. Aangenaam kader met zicht op het meer. Wegens veel volk (is positief) zaten wij in 'de zaal' dus meer 'refter'. Uit navraag bleek dat er een herinrichting gepland is.

date score