Reviews for Bella Vista

59 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
8.3
59 reviews
date score
Marie-José
Dined on: 10/02/2018
Marie-José recommends this restaurant for: Trendy atmosphere

Lekker eten en super vriendelijke en vlotte...

Lekker eten en super vriendelijke en vlotte service in aangenaam kader

Cindy
Dined on: 27/01/2018
Cindy recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Gastronomy

Vriendelijke en snelle bediening, je hebt snel...

Vriendelijke en snelle bediening, je hebt snel je eten en het was zeer lekker. Zeker een sterke aanrader voor andere personen en wij gaan zeker en vast terug.

Annabel
Dined on: 20/01/2018
Annabel recommends this restaurant for: Groups, Kids, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

First time visiting in the new section and...

First time visiting in the new section and we were with a pretty large company (16). This did not impact the quality or speed of service, which was close to perfection. Definitely returning in the near future and would definitely recommend this place to others.

Gerry V.
Dined on: 13/01/2018
Gerry V. recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Price/quality

Wat een vriendelijk personeel!!...

Wat een vriendelijk personeel!!

andre_vermaesen@hotmail.com
Dined on: 11/01/2018
andre_vermaesen@hotmail.com recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Tijdens de bestelling van de schotels begon...

Tijdens de bestelling van de schotels begon het licht te knipperen. Eventjes daarna viel de elektriciteit VOLLEDIG uit in de hele straat. Oorzaak : brand in een elektriciteitspaal op straat. Komst van de pompiers. Restauranthouder was dadelijk bereid om voor elk van ons een pizza te bakken. Hiervoor is hout voldoende als bradstof. De sfeer bleef opperbest. Ik had vroeger al gezegd dat ik mij in dit restaurant niet als een klant voelde maar als een gast. Zelfs nu bleef dat zo. Waarom zijn ongenoegen uiten t.o.v. iemand wie absoluut geen enkele schuld trof. Weer iets meegemaakt dat we anders in ons hele leven niet waren tegengekomen

Sven
Dined on: 23/12/2017
Sven recommends this restaurant for: Groups

Het was gesloten!...

Het was gesloten!

Lieve s.
Dined on: 17/12/2017
Lieve s. recommends this restaurant for: Groups, Kids, Price/quality

ongedwongen sfeer, vriendelijke bediening en...

ongedwongen sfeer, vriendelijke bediening en lekker eten.

Nicole
Dined on: 16/12/2017
Nicole recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Super goed ontvangen, lekker gegeten en vriende...

Super goed ontvangen, lekker gegeten en vriendelijke bediening

Frederik
Dined on: 16/12/2017
Frederik recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

De gerechten zijn lekker en betaalbaar. Een...

De gerechten zijn lekker en betaalbaar. Een oud zeer zijn wel de toiletten. Die zijn al jaren aan vernieuwing toe. Bij de heren is 1 urinoir voor zover ik weet al minstens 4 jaar defect ! Dat is echt onaanvaardbaar.

Josephine V.
Dined on: 28/11/2017
Josephine V. recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Het eten was heel lekker, veel keuze en een...

Het eten was heel lekker, veel keuze en een heel goeie service. Vertel ik zeker door aan al mijn vrienden en kennissen.

date score