Reviews for Brixius Ijssalon

4 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
7.8
4 reviews
date score
placeholder
Tineke
Reviewed on: unknown
Tineke recommends this restaurant for: Groups, Kids, Price/quality

Een klassieker

Brixius is een echte klassieker, in elke zin van het woord: het interieur is - u raadt het al - klassiek, en niet echt gezellig te noemen. In de zomer is het echter heerlijk vertoeven in de tuin. Maar naar Brixius ga je niet voor het interieur, je gaat voor hun alombekende tea-room specialiteiten. De dessertkaart is enorm uitgebreid, en stuk voor stuk zijn het heerlijkheden. De wafels en pannenkoeken worden op bestelling vers gebakken, het ijs is heerlijk en vers.

placeholder
Danil
Reviewed on: unknown

NOOIT MEER!!! SLECHT!

In de vanillecreme zat ijs. Deze had geen vanille smaak, maar een platte waterige smaak. We waren er allemaal zeker van dat deze niet is zelfgemaakt. Een gekochte vanillecreme uit een winkel smaakt beter !!! kOMAAN DAT KAN TOCH NIET. Het ergste dan. Het is aardbeiseizoen, maar hun aardbeien waren uit de vriezer gehaald en waren bevroren, hard en zonder smaak !!!! Schandalig en dat voor 10€ !!!!! Ah ja, het is er ook zeer luidruchtig!

Pascale
Reviewed on: unknown

Lekkere ijsjes met verse slagroom! Een heel...

Lekkere ijsjes met verse slagroom! Een heel grote keuze. Leuk om buiten te zitten in de zomer. Het decor daarentegen is verschrikkelijk oubollig... Maar de vriendelijke bediening maakt dit wel goed.

Bruno
Reviewed on: unknown

les glaces y sont excellentes!...

les glaces y sont excellentes!

date score