Reviews for Vleesgegroet

300 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
9.1
300 reviews
date score
Geert
Reviewed on: 24/03/2019
Geert recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Heel lekker en een goede bediening ....

Heel lekker en een goede bediening .

kurt r.
Reviewed on: 17/03/2019
kurt r. recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

heerlijk gegeten met vriendelijke bediening...

heerlijk gegeten met vriendelijke bediening .... een aanrader!!!!

Bruno
Reviewed on: 16/03/2019
Bruno recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Price/quality

Zeer tevreden Perfect vleesgerecht op tafel...

Zeer tevreden Perfect vleesgerecht op tafel

Arthur
Reviewed on: 10/03/2019
Arthur recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Zééééér lekker vlees, echt wel het beste dat...

Zééééér lekker vlees, echt wel het beste dat ik tot nu toe heb gegeten. We hebben niet lang moeten wachten op het eten. Prijzen zijn aan de hoge kant, maar kwaliteit betaal je nu eenmaal. Wij hadden de suggestie van de chef voor 39€ pp waardoor je een selectie van allerlei vleesjes voorgeschoteld krijgt. Leuk ook dat er groenten bij werden geserveerd, hetzij niet erg flitsend, maar wel iets wat bij andere vleesrestaurants vaak optioneel is. De bediening was in orde, maar niet overmatig vriendelijk.

Sofie
Reviewed on: 10/03/2019
Sofie recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Zeer lekkere kwaliteit van het vlees. Voldoende...

Zeer lekkere kwaliteit van het vlees. Voldoende vlees. Goede bediening en vriendelijk.

Michael
Reviewed on: 03/03/2019
Michael recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Tweede keer vleesgegroet bezocht. Vlees van...

Tweede keer vleesgegroet bezocht. Vlees van superieure kwaliteit en ook nog eens perfect op de grill klaargemaakt en afgekruid. De moeite om tot Sint - Truiden te rijden. Groetjes vanuit Paal-Beringen

Hans
Reviewed on: 02/03/2019
Hans recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Perfect vlees, perfect gebakken, vriendelijke...

Perfect vlees, perfect gebakken, vriendelijke bediening smaakt naar meer, veel meer.

Dimitri
Reviewed on: 01/03/2019
Dimitri recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

lekker gegeten , zeer vriendelijk !...

lekker gegeten , zeer vriendelijk !

carola
Reviewed on: 01/03/2019
carola recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Heel lekker gegeten. Super lekker vlees. Vriend...

Heel lekker gegeten. Super lekker vlees. Vriendelijk. Prijs kwaliteit is top. Zeker een aanrader! We komen nog terug.

Mary Grace
Reviewed on: 01/03/2019
Mary Grace recommends this restaurant for: Groups, Business lunch/dinner

Het eten was alles heerlijk!!! Friet is minder...

Het eten was alles heerlijk!!! Friet is minder lekker en de kofie maar voor de rest was heerlijk!!!!

date score