Reviews for Le Bouquet Garni

350 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
8.3
350 reviews
date score
Noëlla
Reviewed on: 09/06/2019
Noëlla recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

producten van prima kwaliteit + vriendelijke...

producten van prima kwaliteit + vriendelijke bediening = culinair genieten. Top ! Wij komen zeker terug.

Georges
Reviewed on: 20/05/2019
Georges recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Zeer hartelijk onthaal en voelden ons extra...

Zeer hartelijk onthaal en voelden ons extra verwend

Annemarie
Reviewed on: 13/05/2019
Annemarie recommends this restaurant for: Groups

Spijtig maar Prijs kwaliteit voor moederdag...

Spijtig maar Prijs kwaliteit voor moederdag menu, zeer povertjes,hoofdgerecht niet voldoende, haspengouws rund, de bakwijze werd niet gevraagd. Teleurgesteld

pascal
Reviewed on: 13/05/2019
pascal recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Zeer vriendelijke bediening en heel lekker...

Zeer vriendelijke bediening en heel lekker eten! Borden zijn mooi verzorgd en vol van smaak. Voor herhaling vatbaar!

placeholder
Johan
Reviewed on: 13/05/2019
Johan recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Wij hadden menu met aangepaste wijnen gevraagd...

Wij hadden menu met aangepaste wijnen gevraagd en toch zijn alle wijnen apart verrekent geweest . Voor de rest was alles prima . Grts Strauven Johan

Katty
Reviewed on: 11/05/2019
Katty recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Het was een aangename kennismaking met dit...

Het was een aangename kennismaking met dit restaurant, lekker gegeten.

Marc
Reviewed on: 06/05/2019
Marc recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Lekker....

Lekker.

Luc
Reviewed on: 22/04/2019
Luc recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Altijd zeer verzorgde en mooi gepresenteerde...

Altijd zeer verzorgde en mooi gepresenteerde gerechten, zeer lekker! Super kok, super bediening, aangenaam interieur en terras!

carine
Reviewed on: 22/04/2019
carine recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Eten zeer lekker en goede bediening top komen...

Eten zeer lekker en goede bediening top komen zeker terug

Guy V.
Reviewed on: 17/04/2019
Guy V. recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere, Price/quality

Keuken en sfeer leunt sterk aan wat wij persoon...

Keuken en sfeer leunt sterk aan wat wij persoonlijk wensen. Bij ons in de streek is een vergelijkbare zaak. Daarom voelen wij ons er thuis.

date score