Reviews for Kopenhagen

14 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.4
14 reviews
date score
Franky
Reviewed on: unknown
Franky recommends this restaurant for: Couples, Kids, Gastronomy, Price/quality

Zalig genieten van culinair hoogstaande gerechtjes

Super vriendelijke bediening, lekker eten voor ieder, supertoffe wijnkaart

Sylvie
Reviewed on: unknown

Zeer trage en onpersoonlijke bediening

We zijn er uitgebreid (willen) gaan dineren met de ouders en hebben vlot het aperitief en voorgerecht gekregen. Helaas liep erna de zaak vrij vol en leek het alsof ze ons geheel vergeten waren. We hebben meer dan een uur na het afruimen van het voorgerecht pas het hoofdgerecht gekregen, terwijl de obers toch tijd vonden om met andere klanten te keuvelen. Vaste klanten vermoedelijk want het ging zo bij elke gang en ze keken ook enkel naar die andere klanten. Jawel we hebben alle gangen zien passeren bij andere tafels terwijl wij na veel moeite ( aandacht van een ober trekken, bleek niet evident) nog 1x drank hebben kunnen bijbestellen. De dessert hebben we aan ons voorbij laten gaan omdat het zeer lange wachten de sfeer wat verpestte. Zeer spijtig want het eten was niet slecht. Het interieur is gedateerd en cliché en de bediening is zeer wanordelijk en tergend traag en kan stukken vriendelijker ook. Fun fact: tussen het vragen naar de rekening, krijgen van de rekening en het effectief betalen ervan zat ook ruim 25 min.

placeholder
Javier Avalos Llerena
0 Favorites
1 Reviews
Reviewed on 10/04/2016

You are right! We were also not pleased, We waited more than 2 hours and they did not care at all. We will for sure never come here again! The food, low average quality I cannot select rating stars in this review, but I will give only one star just to give somenting. If you come to this restaurant, We hope you will be more lucky than us.

placeholder
Declerck
Reviewed on: unknown

Culinaire top tegen democratische prijs

Top restaurant in tienen culinair wekelijks hoooooge toppen en prachtige sfeer

Jose
Reviewed on: unknown

P/Q = TOP

Wij kennen dit resto al jaaaaren en steeds tevreden geweest zowel over food als over service. Wellicht hebben wij daar al meer dan 100 keer gegeten. Ik vind het interieur eenvoudig, stijlvol, met smaak ingericht, met klasse materialen. Maar ja ik ben dan ook maar een groot stuk van mijn leven bezig geweest met interieur. Het resto voelt voor ons aan als bij familie gaan eten en dan is't gewoonlijk NJAM, NJAM. Jose en Godelieve, Tienen

Roger
Reviewed on: unknown

Lekker eten en zeer goede bediening. Het interi...

Lekker eten en zeer goede bediening. Het interieur is echter een regelrechte afknapper en is de reden dat we er niet zo heel vaak naartoe gaan.

Patrick
Reviewed on: unknown

een klassieker in Tienen, beperkte kaart maar...

een klassieker in Tienen, beperkte kaart maar elk gerecht staat er, steeds topproducten en top cuisson, excellente en vriendelijke bediening,

gert
Reviewed on: unknown

Prijs kwaliteit onklopbaar. Geweldig lekker...

Prijs kwaliteit onklopbaar. Geweldig lekker eten . Vriendelijke bediening. Wij gaan soms met een kindje van 4 en dan vragen we de plaats aan het aqarium .

Joris
Reviewed on: unknown

Ben hier al meermaals geweest en nooit teleurge...

Ben hier al meermaals geweest en nooit teleurgesteld. Goede keuken en alles correct bereid. Bediening is ook zeer gastvrij en aangenaam. De wijnen zijn echter niet helemaal op hetzelfde niveau als het eten. Een betere selectie is aangewezen. Verder niets dan goeds !

Laurence
Reviewed on: unknown

Une des meilleures "brasserie/restaurant" de...

Une des meilleures "brasserie/restaurant" de Tirlemont. On y croise beaucoup d'habitués, gage d'une entreprise familiale de qualité. A conseiller sans modération !

placeholder
Declerck
Reviewed on: unknown

prijs kwaliteit het beste van tienen en verre...

prijs kwaliteit het beste van tienen en verre omstreken. Eten formadastis , ontvangst op zijn italiaans steeds welkom. Bediening zoals thuis .Tevens een aanrader voor gezinnen met kinderen

date score