Reviews for Canal

400 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.8
400 reviews
date score
Jan
Reviewed on: 29/11/2023
Jan recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Geslaagd familie evenement. Vriendelijk en...

Geslaagd familie evenement. Vriendelijk en bereidwillig team. Toffe locatie, zelfs zonder terrasweer in november. Iedereen ging tevreden naar huis.

Chantal
Reviewed on: 28/11/2023
Chantal recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Lekker eten en vriendelijke bediening op een...

Lekker eten en vriendelijke bediening op een mooie locatie.

Linda
Reviewed on: 28/11/2023
Linda recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Price/quality

Vriendelijke ontvangst en lekker gegeten...

Vriendelijke ontvangst en lekker gegeten

Erik
Reviewed on: 25/11/2023
Erik recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Vlot onthaal, gelukkig was de beste serveuse...

Vlot onthaal, gelukkig was de beste serveuse ter wereld die avond aan het werk! Eten was deze keer meer dan ok, is ooit anders geweest, ik denk dat ze nu de juiste mensen in de keuken hebben!

Stefaan
Reviewed on: 24/11/2023
Stefaan recommends this restaurant for: Business lunch/dinner

Goeie service, lekker eten...

Goeie service, lekker eten

Michèle
Reviewed on: 16/11/2023
Michèle recommends this restaurant for: Groups, Business lunch/dinner, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

Kwaliteit van eten en van bediening is top!...

Kwaliteit van eten en van bediening is top! Kader is prachtig! Hier kom ik telkens opnieuw met veel plezier.

Bart
Reviewed on: 15/11/2023
Bart recommends this restaurant for: Business lunch/dinner

Wij hadden een diner met klanten en in totaal...

Wij hadden een diner met klanten en in totaal 6 personen. Voor veel "to share" dishes zijn de hoeveelheden 5 stuks. op de vraag om 6 stuks te hebben kwam een antwoord nee omdat de prijs/hoeveelheid niet kan aangepast worden. op de vraag om dan een extra dish te rekenen maar toch 6 stuks te hebben weer het antwoord nee. spijtig en heel on-commercieel, wetende de we met EMG aanzienlijk langskomen. De volgende keer zullen we dus elders gaan zeker als we met 6 zijn...

Sandra
Reviewed on: 09/11/2023
Sandra recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Trendy atmosphere

De kaart is steeds een uitdaging om te kiezen,...

De kaart is steeds een uitdaging om te kiezen, zoveel lekkers. Het restaurant is goed gelegen met een parking in de buurt. Enkel de portie champignonsaus was echt wel in een heeeeeeeeeeeel klein potje. Ik denk niet dat er 1 volledig champignonneke in stak.

Elke
Reviewed on: 06/11/2023
Elke recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Ontzettend lekker gegeten Mooi kader, wel een...

Ontzettend lekker gegeten Mooi kader, wel een beetje te fris in het restaurant om echt aangenaam te zijn, misschien dat dit lag aan het feit dat we er om 18 u waren. Jammer dat er geen parkeergelegendheid is op de straat, je ben verplicht om in de betalende parkeergarage te staan en het restaurant komt niet tussen in die kosten.

Wendy
Reviewed on: 29/10/2023
Wendy recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Het kaart was sober/alledaags. Het was niets...

Het kaart was sober/alledaags. Het was niets speciaals… Mijn vis was niet vers. De salade was van een pakje… De muziek stond luid en meer bar muziek/cafémuziek Dessertje waren meer 4uurtjes. Drankkaart was te sober. Wel een mooie locatie en mooi interieur. Dat met leuke ideetjes op de kaart veel volk kan aantrekken! Hopelijk was het gisteren niet verlieslatend. Restaurant was maar voor 1/3 gevuld…

date score