De Groene Hendrickx

update restaurant details
Zuivelmarkt 25 3500 HASSELT

Kitchen

Brasserie

Closing days

Open 7 days a week

Contact

Show phone number Email

Info

Facilities Terrace
Payment methods American Express, Master Card, Visa

5 persons have written a review about DE GROENE HENDRICKX

By sharing your experience, you help users make their choice

Review score

8.3 Based on 5 reviews
Service
Quality
Atmosphere
vespa xl
0 Favorites
1 Review

Begin juli hebben we een korte vakantie geboekt...

Begin juli hebben we een korte vakantie geboekt in hasselt (4 dagen). De eerste dag zijn we op de grote markt gaan eten wat niet slecht was maar ook niet fantastisch (we kende de buurt nog niet zo goed). De volgende dag hebben we de groene hendrickx ontdekt. Dit is eigenlijk een hotel van de lodge groep waar je als niet gast blijkbaar wel kan eten. Mijn partner had de mixed grill van vlees besteld, ikzelf varkenshaasje met gesmolten kaas in spek gerold. De gerechten waren zeer correct van smaak en prijs. De bediening was zéér vriendelijk, netjes en vlot. Een echte aanrader om enkel te eten. Aan de balie van het hotel lag een folder met info over de kamers die er ook zeer verzorgd uitzagen. Bij een volgend bezoek aan hasselt zeker het overwegen waard!

marina morren
1 Favorites
1 Review

Ik kom hier heel graag. Vooral voor die ene...

Ik kom hier heel graag. Vooral voor die ene knappe garçon, Geke noemt hij!! Hij is zo lief en vriendelijk!!De baas mag blij zijn dat hij hem heeft want daarzonder zou het heel wat minder zijn

wim gilis
0 Favorites
2 Reviews

IK voel me niet meer thuis .Het personeel komt...

IK voel me niet meer thuis .Het personeel komt en gaat .Dit is niet normaal.Blij dat er nog een oude garcon terug komt .Iemand dat de zaak recht houd .Een betere kunnen ze niet hebben .Michel is vriendelijk en snel.

wim gilis
0 Favorites
2 Reviews

zijn regelmatig iets gaan eten , vriendelijke...

zijn regelmatig iets gaan eten , vriendelijke bediening en accomodatie maar te hoog van prijs voor de kwaliteit , anders een leuke zaak met klasse , exeptie op de koffie halve tassen en niet individueel verpakte koekjes en bijbehoren .

Yves Houben
0 Favorites
4 Reviews

Altijd voortreffelijke schotels, mooi versierd...

Altijd voortreffelijke schotels, mooi versierd en rijkelijk belegd. Ook altijd smakelijke seizoenssuggesties. Ook altijd een snelle en correcte bediening ervaren (op een 10-tal bezoeken de laatste 2 jaar).

Alle beoordelingen van dit restaurant