De Groene Hendrickx

update restaurant details
Zuivelmarkt 25 3500 HASSELT
placeholder
Kitchen
Budget
€€
Closing days
Open 7 days a week
Contact
Show phone number Email
View all restaurant details
Review score
8.3 Based on 5 reviews
Service
Quality
Atmosphere
5 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
vespa
xl

Begin juli hebben we een korte vakantie geboekt...

Begin juli hebben we een korte vakantie geboekt in hasselt (4 dagen). De eerste dag zijn we op de grote markt gaan eten wat niet slecht was maar ook niet fantastisch (we kende de buurt nog niet zo goed). De volgende dag hebben we de groene hendrickx ontdekt. Dit is eigenlijk een hotel van de lodge groep waar je als niet gast blijkbaar wel kan eten. Mijn partner had de mixed grill van vlees besteld, ikzelf varkenshaasje met gesmolten kaas in spek gerold. De gerechten waren zeer correct van smaak en prijs. De bediening was zéér vriendelijk, netjes en vlot. Een echte aanrader om enkel te eten. Aan de balie van het hotel lag een folder met info over de kamers die er ook zeer verzorgd uitzagen. Bij een volgend bezoek aan hasselt zeker het overwegen waard!

marina
morren

Ik kom hier heel graag. Vooral voor die ene...

Ik kom hier heel graag. Vooral voor die ene knappe garçon, Geke noemt hij!! Hij is zo lief en vriendelijk!!De baas mag blij zijn dat hij hem heeft want daarzonder zou het heel wat minder zijn

wim
gilis

IK voel me niet meer thuis .Het personeel komt...

IK voel me niet meer thuis .Het personeel komt en gaat .Dit is niet normaal.Blij dat er nog een oude garcon terug komt .Iemand dat de zaak recht houd .Een betere kunnen ze niet hebben .Michel is vriendelijk en snel.

wim
gilis

zijn regelmatig iets gaan eten , vriendelijke...

zijn regelmatig iets gaan eten , vriendelijke bediening en accomodatie maar te hoog van prijs voor de kwaliteit , anders een leuke zaak met klasse , exeptie op de koffie halve tassen en niet individueel verpakte koekjes en bijbehoren .

Yves
Houben

Altijd voortreffelijke schotels, mooi versierd...

Altijd voortreffelijke schotels, mooi versierd en rijkelijk belegd. Ook altijd smakelijke seizoenssuggesties. Ook altijd een snelle en correcte bediening ervaren (op een 10-tal bezoeken de laatste 2 jaar).

All reviews of this restaurant