Logo

All the restaurants in Belgium: Top 10, promotions and reviews. Book you restaurants in Bruxelles, Antwerp, Gend ...

Cities:

Provinces:

Logo
  • Logo
  • Giftcards
  • Add a restaurant
  • Star restaurants 2023
  • Register
  • Logout
  • Sign in
  • Add a restaurant
  • Star restaurants 2023
  • Register
  • Contact
  • Language
    NL
    FR
    EN
Restaurants Middelkerke 8434 Westende Barenzo Menu

Barenzo

Essex Scottishlaan 137 8434 WESTENDE
Belgian  Grill  Market supply 

Menu's for Barenzo

Book your table Detail

Today's Menu

Onze keuken is geopend van 12u tot 15u en van 17u30 tot 22u.

SUGGESTIES
SUGGESTIES TAPA'S

€ 18

Scampi/Rode Curry Kroketjes-Wasabidip

€ 24

Tataki van Zalm-Curry/Mango dip

SUGGESTIES HOOFDGERECHTEN

€ 46pp

Ierse "TOMAHAWK" (2 pers)

De Ierse tomahawk steak is een ribeye inclusief het lange ribbeen van grasgevoerde runderen uit Ierland. Het is op meerdere fronten een zeer indrukwekkend stuk vlees. Natuurlijk dankzij het been, maar ook door de onovertroffen smaak. Onze tomahawks zijn afkomstig van Europese runderen.

€ 37

Gebakken Paling

anguille frit

€ 39

Gebakken Paling in de Room

anguille a la crème

FOOD 2 SHARE
Voorgerechtjes om te delen. Indien er enkel tapa's wordt genomen, dan neemt u er 2 per persoon. bij tapa's wordt geen salade, frietjes e.d. geserveerd

€ 16

Oesters "Fines de Claires l'Oléronnaise"

per 4

€ 15

Sardientjes in olijfolie "Don Reinaldo" (8 stuks)

met de hand schoongemaakte en gestoomde sardientjes uit Galicië (Spanje), net zoals wijn worden ingeblikte sardientjes beter met de jaren

€ 23

Ansjovis uit de Cantabrische Zee "El Capricho"

topdelicatesse uit het vissersdorpje Santona (Spanje) in een prachtig blikje, een streling voor het oog en de smaakpapillen

€ 14

Kaasballetjes

boules de fromage

€ 20

Mini Garnaalkroketjes-Citroen

mini croquettes de crevettes / mini shrimp croquettes / mini-Garnelenkroketten

€ 18

Ibericokroketjes-Lookmayo

€ 16

Zuiderse Gehaktballetjes

albondigas

€ 21

Scampi's-Rode Pesto-Lookroom

Scampi-Pesto Rouge-Ail-Creme / Shrimps-Red Pesto / scampis-rotes pesto-knoblauchcreme

€ 21

Tataki van Tonijn-Wakame-Soya

tataki de thon / tuna tataki / thunfisch tataki

€ 21

Rundscarpaccio-Rucola-Parmezaan

carpaccio de boeuf / beef carpaccio / rindercarpaccio

€ 28

Plankje Spaanse Ham "Beher Roja"

100% Iberico

€ 15

Focaccia-Brie-Spaanse Ham-Rucola

€ 18

In de Oven Gebakken Mergpijpjes

os à moelle cuits au four / marrow bones baked in the oven / im Often gebakkene Markknochen

€ 16

BBQ Chicken Wings

€ 24

Gegrilde Gamba's-Home Made Tartaar (4)

gamba's grillée / grilled king prawns / gegrilltes riesengarnelen

€ 18

Crispy Sushi Roll-Soja

€ 16

Escargots - Kruidenboter

Escargots Beurre a l'Ail / Escargots with Herb Butter / schnecken kräuterbutter

€ 15

Warme Camembert-Grissini-Vijg

Camembert Chaud / Warm Camembert

MEAT-FISH-FOOD-MAINS
Ons vlees wordt gegrild in de Mibrasa Houtskooloven VOOR EEN VLOTTE KEUKEN, MAX 4 VERSCHILLENDE GERECHTEN PER TAFEL

€ 78

Cote a l'os "Belgisch Wit-Blauw" (2 pers)

Het Belgisch witblauwras wordt geroemd om zijn dubbele bespiering wat resulteert in een imposante spiermassa wat een excellente vlees-vetverhouding oplevert.

€ 38

Ribeye

Heerlijk mals, goed dooraderd, intens van smaak! Uruguay

€ 37

Cote a l'os "Salers" (1 pers)

Het vlees van de Salers koe staat in Frankrijk bekend als het beste rundvlees van de wereld. De cote a l'os is dan ook een van de lekkerste in zijn soort. Zeer smaakvol en dooraderd rundvlees.

€ 42

Cote a l'os "SASHI Beef" (1 pers)

Proef zeker eens deze Sashi côte-à-l'os. De Sashi-benaming is geen specifiek ras of stuk maar een speciale selectie. Het is een keurmerk voor vleesliefhebbers die op zoek zijn naar meer dan alleen zacht vlees, maar vooral smakelijk vlees. Sashi is Japans en betekent 'gemarmerd'.

€ 42

Cote a l'os "Holstein" (1 pers)

Vlees van een oude melkkoe uit Friesland. Hierdoor wordt het vlees subliem, mooi en romig en smeuïg. Dit stuk vlees is rijk aan vet en smelt weg in de mond

€ 37

Cote a l'os "Montbéliard" (1 pers)

Montbéliard is een melkveeras dat afkomstig is uit de Franse Jura, en nu voornamelijk in de Savoie wordt gekweekt. Het is een stevig en robuust dier, met sterke lange poten, dat zich uitstekend handhaaft in de ruwe omstandigheden van het bergachtig gebied van de Savoie. Het ras geeft zowel zeer hoogwaardige melk, voornamelijk gebruikt voor de productie van bekende kazen zoals de Comté, als uitstekend vlees dankzij zijn goede bespiering.

€ 4

Sausje:Maison-Peper-Champignon-Bearnaise-Kruidenboter

€ 35

Stoofpotje van Vis, Schaal en Schelpdieren

ragout de poisson et crustacées / fish and shellfish stew

€ 38

Verse Sliptongetjes-Tartaar

solettes / kleine sohlen / North Sea sole

€ 36

Gegrilde Gamba's-Home Made Tartaar-Slaatje

gamba's grillée / grilled king prawns / gegrilltes riesengarnelen

€ 35

Ossobucco-Tagliatelli

€ 32

Huisgemaakte Vol au Vent

€ 32

Stoofpotje van Varkenswangetjes

joues de porc / porkcheeks / Schweinebacken

€ 32

Pasta Vongole-Chorizo-Rode Pesto

€ 4

Sausjes:Maison-Peper-Champignon-Bearnaise-Kruidenboter

DESSERT

€ 9

Crème Brulee

Klassiek

€ 11

Vanille ijs-Warme Chocoladesaus

Dame Blanche / Vanilla Ice with Chocolate Sauce

€ 11

Café Glacee

€ 12

Vanille ijs-Advocaat

Coupe Advocat / Vanilla Ice with Egg Liqueur

€ 10

Yoghurtijs-Bosvruchten

Yoghurt Glacée Fruits Rouge / Yoghurt Cream Red Fruits

€ 11

Warm Appeltaartje-ijs-Caramel

Tarte Tatin / Apple Pie

€ 10

Bresilienne-Mokka-Vanille-Caramel

€ 10

Huisgemaakte Witte Chocolademousse-Framboos-Speculoos

TOPPER!!

€ 9

Chocolademousse-Donkere Chocolade

€ 14

Chocolade Moelleux-Vanille Ijs-Rode Vruchten

€ 10

Huisgemaakte Tiramisu met Speculoos

€ 9

Coupe Vanille

Vanille Ice Cream

€ 14

Kolonel

Citroensorbet&Vodka;

Voor allergeneninfo kunt u zich wenden tot onze medewerkers.
Powered by
Find a restaurant
Help
Sign in
Contact
Register
About us
By city
  • Restaurants Brussels
  • Restaurants Liège
  • Restaurants Namur
  • Restaurants Mons
  • Restaurants Antwerp
  • Restaurants Ghent
  • Restaurants Charleroi
Resto.be
  • About us
  • Working for Resto Group
  • Privacy Policy
  • Contact
  • Help
 
  • Restaurants by city
  • Star restaurants 2023
for restaurant owners
  • Sign in
  • Contact
  • Publicity on Resto.be
  • Your restaurant website
  • Online reservations
  • RestoDays
share
Recommend this restaurant with