Logo

All the restaurants in Belgium: Top 10, promotions and reviews. Book you restaurants in Bruxelles, Antwerp, Gend ...

Cities:

Provinces:

Logo
  • Logo
  • Giftcards
  • Add a restaurant
  • Star restaurants 2023
  • Register
  • Logout
  • Sign in
  • Add a restaurant
  • Star restaurants 2023
  • Register
  • Contact
  • Language
    NL
    FR
    EN
Restaurants Middelkerke 8434 Westende Restaurant Barenzo Menu

Restaurant Barenzo

Essex Scottishlaan 137 8434 WESTENDE
Belgian  Grill  Market supply 

Menu's for Restaurant Barenzo

Book your table Detail

Today's Menu

Keuken geopend: • Lunch: 12:00 – 15:00 • Diner: 17:30 – 21:30 Zomerse tapasnamiddagen: Tijdens de zomerdagen verwelkomen we u ook tussen 15:00 en 17:00 uur met een tapaskaart. Een ideaal moment om in alle rust te genieten van kleine gerechten, een verfrissend drankje en de zon op ons terras.

Welkom bij Barenzo
Fijn dat je er bent! Hier vind je onze menukaart – een combinatie van gerechten om te delen én klassieke hoofdgerechten, allemaal met zorg bereid in onze keuken. We serveren verfijnde tapas en voorgerechten die perfect zijn om samen te ontdekken. Indien je liever geen hoofdgerecht neemt, vragen we vriendelijk om minstens twee verschillende tapas of voorgerechten per persoon te kiezen. Zo geniet je van een volwaardig diner én houden we de keukenservice vlot en gebalanceerd. Natuurlijk kan je ook tapas nemen als voorgerecht en daarna genieten van een hoofdgerecht. Onze hoofdgerechten worden met liefde bereid op onze Mibrasa-houtskoolgrill, die zorgt voor een intense, pure smaak. Elk hoofdgerecht wordt geserveerd met een fijn slaatje én een bijgerecht naar keuze: frietjes, kroketten, puree of pasta. Naast onze menukaart hebben we ook een uitgebreide drankenkaart, met een mooie selectie wijnen die we met zorg hebben samengesteld. Onze medewerkers helpen je graag bij het kiezen van een passende wijn bij je gerecht. Neem je tijd, ontdek, proef, en vooral: geniet van je bezoek aan Barenzo!
SUGGESTIES
SUGGESTIES TAPA'S

€ 24

Vitello Tonnato

kalfsvlees-tonijnsaus-kappertjes-parmezaan

€ 24

Mosseltjes Thai Style

moules Thai style / Muscheln thailändischer style / mussels Thai style

SUGGESTIES HOOFDGERECHTJES

€ 32

In de keuken Bereide Steak Tartaar

steak tartare préparé en cuisine / in der küche zubereites steak tatar / kitchen prepared steak tartare

€ 38

Gegrilde Tonijnsteak - Wakame - Wasabimayo - Soja (enkel 's avonds)

thon grillée (seulement le soir) / grilled tunasteak (only in the evening) / gegrilltes Thunfisch (nur abends)

€ 37

Krokant Gebakken Paling met Home Made Tartaar

anguille frit / gebratener Aal / fried eel

€ 39

Krokant Gebakken Paling in de Room

anguille a la crème / fried eel in cream sauce / gebratener Aal in Sahnesauce

FOOD 2 SHARE
Voorgerechtjes om te delen. Indien er enkel tapa's wordt genomen, dan neemt u er 2 per persoon. bij tapa's wordt geen salade, frietjes e.d. geserveerd

€ 16

Sardientjes in olijfolie "Don Reinaldo" (8 stuks)

met de hand schoongemaakte en gestoomde sardientjes uit Galicië (Spanje), net zoals wijn worden ingeblikte sardientjes beter met de jaren

€ 23

Ansjovis uit de Cantabrische Zee "El Capricho"

topdelicatesse uit het vissersdorpje Santona (Spanje) in een prachtig blikje, een streling voor het oog en de smaakpapillen

€ 14

Kaasballetjes

boules de fromage

€ 22

Mini Garnaalkroketjes-Citroen

mini croquettes de crevettes / mini shrimp croquettes / mini-Garnelenkroketten

€ 16

Noordzeekroketjes-Curry/Mango

mossel-garnaal-kabeljauw

€ 18

Ibericokroketjes-Lookmayo

€ 18

Kroketjes van Mechelse Koekoek-Truffeldip

€ 18

Veggie Kroketjes

€ 16

Zuiderse Gehaktballetjes

albondigas

€ 16

Bao Bun "Pulled Chicken - Guacamole

€ 24

Scampi's-Rode Pesto-Lookroom

Scampi-Pesto Rouge-Ail-Creme / Shrimps-Red Pesto / scampis-rotes pesto-knoblauchcreme

€ 18

Gefrituurde Kabeljauwreepjes-Home Made Tartaar

lanières de poisson frit / frittierte Fischstreifen / Fried Fish strips

€ 24

Tataki van Tonijn-Wakame-Soya

tataki de thon / tuna tataki / thunfisch tataki

€ 22

Rundscarpaccio-Rucola-Parmezaan

carpaccio de boeuf / beef carpaccio / rindercarpaccio

€ 28

Plankje Spaanse Ham "Beher Roja"

100% Iberico

€ 28

Plankje Cecina de Leon IGP Domecq

Traditioneel gerijpt runderrookvlees uit Spanje. Cecina de Leon IGP is een traditionele delicatesse, dat al generaties volgens strenge regels wordt geproduceerd. Het vlees is afkomstig van de achterpoot van Rubia Gallega runderen, die grazen in de regio Castilla y Leon.

€ 24/30

Gegrilde Gamba's-Home Made Tartaar (4 of 6)

gamba's grillée / grilled king prawns / gegrilltes riesengarnelen

€ 24

In de Oven Gebakken Mergpijpjes-Gerookte Holstein

€ 16

BBQ Chicken Wings

€ 18

Crispy Sushi Roll Surimi - Soja

€ 18

Crispy Sushi Roll Veggie - Soja

€ 16

Escargots - Kruidenboter

Escargots Beurre a l'Ail / Escargots with Herb Butter / schnecken kräuterbutter

€ 16

Warme Camembert-Grissini-Vijg

Camembert Chaud / Warm Camembert

MEAT-FISH-FOOD-MAINS
Ons vlees wordt gegrild in de Mibrasa Houtskooloven VOOR EEN VLOTTE KEUKEN, MAX 4 VERSCHILLENDE GERECHTEN PER TAFEL

€ 46pp

Ierse "TOMAHAWK" (2 pers)

De Ierse tomahawk steak is een ribeye inclusief het lange ribbeen van grasgevoerde runderen uit Ierland. Het is op meerdere fronten een zeer indrukwekkend stuk vlees. Natuurlijk dankzij het been, maar ook door de onovertroffen smaak. Onze tomahawks zijn afkomstig van Europese runderen.

€ 86

Cote a l'os "Belgisch Wit-Blauw" (2 pers)

Het Belgisch witblauwras wordt geroemd om zijn dubbele bespiering wat resulteert in een imposante spiermassa wat een excellente vlees-vetverhouding oplevert.

€ 38

Graangevoederde Ribeye

Uruguay

€ 40

Cote a l'os "Hereford" (1 pers)

Dit ras staat bekend om zijn kwalitatief hoogwaardige vlees, met een goede marmering en smaak. De côte à l'os wordt vaak minimaal 6 weken gerijpt om de smaak te optimaliseren en wordt vaak op extensieve wijze gefokt, wat bijdraagt aan de smaak

€ 44

Cote a l'os "Salers" (1 pers)

een heerlijk stuk rundvlees afkomstig van het Salers ras, een robuust runderras uit de Auvergne-regio in Frankrijk. Het staat bekend om zijn rijke, volle smaak, fijne dooradering (marmering) en malsheid. De côte à l'os is een ribstuk waarbij de rib nog aan het vlees zit, wat extra smaak geeft

€ 44

Cote a l'os "Aubrac" (1 pers)

Aubrac runderen grazen vooral ten zuiden van het Centraal Massief. Ze worden volgens een strikt lastenboek gekweekt wat resulteert in een mooi donkerrood vlees met een malse, sappige, kruidige en verfijnde smaak.

€ 44

Cote a l'os "Simmental" (1 pers)

Dit is een stuk rundvlees, meer bepaald een ribeye steak met het been nog aan, afkomstig van het Simmentaler rund. Het ras komt oorspronkelijk uit de Alpen en wordt gekenmerkt door een fijne structuur, een mooie vetmarmering en een karaktervolle smaak.

€ 48

Cote a l'os "Sashi Beef" (1 pers)

Sashi Beef is een zeer exclusief soort gerijpt rundsvlees, afkomstig uit het hoge Noorden. Slechts een beperkte hoeveelheid vee heeft het genetische potentieel voor deze zeer hoge graad van vetmarbrering en dit maakt SASHI tot een echt nicheproduct.

€ 4

Sausje:Maison-Peper-Champignon-Bearnaise-Kruidenboter-Provençale

€ 38

Verse Sliptongetjes-Tartaar

solettes / kleine sohlen / North Sea sole

€ 36

Gegrilde Gamba's-Home Made Tartaar

gamba's grillée / grilled king prawns / gegrilltes riesengarnelen

€ 38

Stoofpotje van Vis, Schaal en Schelpjes

ragout de poisson et crustacées / fish and shellfish stew / Fisch- und Schalentiereintopf

€ 32

Stoofpotje van Varkenswangetjes

joues de porc / porkcheeks / Schweinebacken

€ 32

Huisgemaakte Vol au Vent

chicken stew / ragoutpastetchen mit Geflügel

€ 34

Pasta Vongole-Chorizo-Rode Pesto

€ 4

Sausjes:Maison-Peper-Champignon-Bearnaise-Kruidenboter-Provençale

DESSERT

€ 9

Crème Brulee

Klassiek

€ 11

Artisanaal Boerenroomijs met warme Callebaut Chocolade

Dame Blanche / Vanilla Ice with Chocolate Sauce

€ 11

Café Glacee

€ 12

Artisanaal Boerenroomijs met advocaat van het Huis

Coupe Advocat / Vanilla Ice with Egg Liqueur

€ 10

Yoghurtijs-Bosvruchten

Yoghurt Glacée Fruits Rouge / Yoghurt Cream Red Fruits

€ 11

Warm Appeltaartje-ijs-Caramel

Tarte Tatin / Apple Pie

€ 10

Bresilienne-Mokka-Vanille-Caramel

€ 10

Huisgemaakte Witte Chocolademousse-Framboos-Speculoos

TOPPER!!

€ 9

Chocolademousse-Donkere Chocolade

€ 14

Chocolade Moelleux-Vanille Ijs-Rode Vruchten

€ 9

Artisanaal Boerenroomijs

Vanille Ice Cream

€ 14

Kolonel

Citroensorbet&Vodka;

Voor allergeneninfo kunt u zich wenden tot onze medewerkers.
Powered by
Find a restaurant
Help
Sign in
Contact
Register
About us
By city
  • Restaurants Brussels
  • Restaurants Liège
  • Restaurants Namur
  • Restaurants Mons
  • Restaurants Antwerp
  • Restaurants Ghent
  • Restaurants Charleroi
Resto.be
  • About us
  • Working for Resto Group
  • Privacy Policy
  • Contact
  • Help
 
  • Restaurants by city
  • Star restaurants 2023
for restaurant owners
  • Sign in
  • Contact
  • Publicity on Resto.be
  • Your restaurant website
  • Online reservations
  • RestoDays
share
Recommend this restaurant with