Waren met vier personen, en iedereen vond het...
Waren met vier personen, en iedereen vond het gezellig, lekker en fijn.
Waren met vier personen, en iedereen vond het gezellig, lekker en fijn.
Veel keuze, lekker eten en betaalbaar!
Ik vond het rundvlees taai, dus ook niet lekker.
Vriendelijke ontvangst en bediening.
heel lekker eten, grote keuze en zeer vriendelijke bediening! Top restaurant !!!
Het ziet er zeer goed uit en super vriendelijke mensen. Eten is zeer goed en betaalbaar! Aanrader voor Familie - en voor Business gelegenheden
Alles was top , alleen de prijs van de kir vind ik te duur zou bij de prijs van alcohol in mogen horen
Tweemaal op korte tijd geweest , zeer vriendelijke bediening. Na de verbouwing een geweldige verbetering alles is ruimer en luchtiger geworden, bovendien zeer goede lichtinval hetgeen het kader zeer aangenaam maakt (was ook de overtuiging van onze gasten die voor de eerste keer aanwezig waren) Enkel de zgn. "ROKERSRUIMTE" zou u absoluut naar buiten moeten verbannen degoutant de stank die op de toiletten heerst.
zeer lekker en gevarieerd eten, voor elk wat wils. mooi veranderd na de corona. zeer proper. vriendelijke bediening
Ik was zeker tevreden over deze ervaring maar toch kan ik nog een verbeterpuntje bedenken. Ik wilde dim sum bestellen en stond uit beleefdheid te wachten tot 1 vd koks me zou vragen wat ik wilde. Ik voelde me straal genegeerd. Toen kwam een klant die riep: en voir mij nog 1 dim sum. Tien zei ik: en voor mij ook. Toen kreeg ik ze dirzct. Wat dachten die koks dat ik daar stond te doen? En nog even terloops :Vandaag, 1 dag na mijn bezoek ben ik 65 geworden maar daar kreeg ik gisterenavond nog geen korting voor. Een beetje stom he.