Vriendelijke bediening en heel lekker eten Uitg...
Vriendelijke bediening en heel lekker eten Uitgebreide menu en mooi interieur en terras
Super mooie setting , heel erg vriend
Zeer professionele, vriendelijke bediening. Originele kaart, mooie setting en prijs/kwaliteit top.
Zeer aangename plek om te zitten. Goede akoestiek, muziek net gepast. Tafels ruim uit elkaar zodat de gasten mekaar niet storen. Fijne, discrete smaakvolle inrichting, verwijzend naar de historiek van de site. En, ook wel zeer belangrijk, lekkere gerechten in royale porties. Lekkere, originele mocktails. Fijne presentatie. Vriendelijk personeel. Josée Lehon
Lekker eten, speciale "touch" en goed bediend. Alleen was de wachttijd tussen bestelling en opdienen ruim lang, o.a. enkele latere gasten eerder bediend. Wij hadden de indruk dat er wat fout was gegaan voor onze tafel. Indien zo, dan toch best er iets over te zeggen door de bediening.
vriendelijke bediening, super lekker gegeten en gedronken een echte aanrader !! Zeker voor herhaling vatbaar.
super-vriendelijke staf! Lekker én genoeg...Was m'n eerste bezoek en zeker niet mijn laatste!