Reviews for Koeiketel

60 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.5
60 reviews
date score
placeholder
Willy
Reviewed on: 01/01/2020
Willy recommends this restaurant for: Couples, Kids, Price/quality

Wij zijn goed ontvangen

Minpunt. Zondag ben ik met mijn vrouw komen eten wij zijn dan onze zuster tegen gekomen en gevraagd om een aperitief mee te gaan drinken maar dat was niet mogelijk terwijl wij wel aan een tafel van 4 man zaten, dat was wel een teleurstelling. Op deze manier zullen wij er niet meer komen. Dit heb ik nergens tegen gekomen Het meisje dat ons bedienden zeer vriendelijk. Maar de jongen was wel iets minder Wij zijn gewoon van bij u gekomen maar op deze wijze zullen wij iets anders zoeken Groetjes

Romy
Reviewed on: 20/12/2019
Romy recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Heel mooie, vernieuwde omgeving. Eten was fanta...

Heel mooie, vernieuwde omgeving. Eten was fantastisch lekker, ook de kaart vond ik prima gevarieerd. Heel vriendelijk personeel.

Marc
Reviewed on: 19/12/2019
Marc recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Price/quality

Eindelijk een brasserie die de naam waardig...

Eindelijk een brasserie die de naam waardig is. Bedankt

Ils
Reviewed on: 19/12/2019
Ils recommends this restaurant for: Groups

Het eten was super lekker maar de bediening...

Het eten was super lekker maar de bediening was zwaar ondermaats. Geen kennis van het menu, duidelijk geen opleiding genoten.

Jef
Reviewed on: 16/12/2019
Jef recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Heerlijk gegeten, mooi interieur en super vrien...

Heerlijk gegeten, mooi interieur en super vriendelijke bediening! Wij komen zeker terug :)

Denise
Reviewed on: 16/12/2019
Denise recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Vriendelijk ontvangen en bediend heel lekker...

Vriendelijk ontvangen en bediend heel lekker gegeten gaan zeker terug . Prijs kwaliteit

Luc
Reviewed on: 15/12/2019
Luc recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Price/quality

Zeer lekker gegeten, perfecte prijs kwaliteit...

Zeer lekker gegeten, perfecte prijs kwaliteit verhouding! Mooie wijnkaart! Zeer goede bistrokeuken !

Frank
Reviewed on: 15/12/2019
Frank recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Gezellig, lekker en betaalbaar eten. Duidelijk...

Gezellig, lekker en betaalbaar eten. Duidelijk ervaren en zeer vriendelijk personeel, doch vanwege de drukte op piekmoment konden deze niet volgen, waardoor wij lang moesten wachten op dranken, en ons hoofdgerecht bijna verorberd was bij ontvangst van drank. Jammer want personeel was wel druk in de weer, en deed zeker hun best. Vermoedelijk een "kinderziekte" dat wel bijgestuurd zal worden door bv één extra personeelslid vast aan de bar te plaatsen. Verder wel een aanrader.

Luc
Reviewed on: 15/12/2019
Luc recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Vlotte bediening,waar voor je geld!...

Vlotte bediening,waar voor je geld!

Roubos
Reviewed on: 29/10/2019
Roubos recommends this restaurant for: Groups

Restaurant is gesloten wegens verbouwingen...

Restaurant is gesloten wegens verbouwingen

date score