Beste lunch van 2023!...
Beste lunch van 2023!
Beste lunch van 2023!
Een ongelooflijke beleving. We zijn in de watten gelegd van begin tot einde. Zeker eens potenten zou ik zeggen.
Wauw! Wat een unieke ervaring. Toplocatie, enorm vriendelijke en persoonlijke bediening en eten van topniveau.
Absolute een unieke ervaring en een aanrader. Prachtige setting, top service en overheerlijke gerechten.
Aangename ervaring, leuke sfeer, zalig eten en lekkere wijntjes.
Goede setting. Goed concept met focus op hoge kwalilteit. Aangename bediening. Juist flow voor opdienen gerechten. Dit alles heeft wel zijn prijs. Voor herhaling vatbaar bij speciale gelegenheid. Success met jullie resto en concept.
Heel fijne bediening en super lekker eten
Super tevreden! Aangenaam kader door de houten vloer, de gebroken witte / crèmekleurige wanden en gordijnen, de planten en de verlichting. Mooi servies ook. En goede stoelen. Vriendelijke bediening,en de muziek op de achtergrond viel amper op. Enfin. We gaan er zeker nog eens gaan eten.
Letterlijk buiten-gewone gerechten, heel origineel; heerlijke aangepaste wijnen, en alles in een aangenaam nieuw kader.
Het was onze tweede keer tafelen in Neon ! We houden van Niels zijn kookstijl , genieten van het prachtig interieur . Twee lieve fijne mensen omringd met een toffe equipe, wat wil een mens nog meer !! ... en lekkere wijntjes .