Reviews for Ristorante Annaloro

856 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.5
856 reviews
date score
Kris
Reviewed on: 14/06/2021
Kris recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Rustige sfeer. Kleinschalig. Super lekker en...

Rustige sfeer. Kleinschalig. Super lekker en vers eten. Beperkte keuze maar heel veel charme. Een echte aanrader.

Nancy
Reviewed on: 19/10/2020
Nancy recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

Sfeervol kader, super lekker gegeten, vriendeli...

Sfeervol kader, super lekker gegeten, vriendelijke en vlotte bediening. Maurizio Annaloro staat zelf achter het fornuis en tovert de heerlijkste gerechten op je bord. Een absolute aanrader!

pia
Reviewed on: 18/10/2020
pia recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

lekker en correcte, vriendelijke bediening...

lekker en correcte, vriendelijke bediening

Veerle
Reviewed on: 18/10/2020
Veerle recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

We hebben uitstekend gegeten - de rundscarpacci...

We hebben uitstekend gegeten - de rundscarpaccio was subliem - en de sfeer in Annaloro is altijd gezellig. Wij komen zeker terug, zodra het weer mag.

Gerda
Reviewed on: 18/10/2020
Gerda recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy, Price/quality

Zeer lekker eten Echte Italiaanse keuken Vriend...

Zeer lekker eten Echte Italiaanse keuken Vriendelijke bediening Gezellig

Hans
Reviewed on: 16/10/2020
Hans recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

joviale patron én lekker eten, meer moet dat...

joviale patron én lekker eten, meer moet dat niet zijn...

Dirk
Reviewed on: 11/10/2020
Dirk recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy, Price/quality

Heerlijke authentieke Siciliaanse gerechten...

Heerlijke authentieke Siciliaanse gerechten geserveerd in een warm huiselijk kader, super lekker en gezellig!

Luv
Reviewed on: 10/10/2020
Luv recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Het eten was lekker, we hebben wel wat moeten...

Het eten was lekker, we hebben wel wat moeten wachten, maar het was zeker OK!

Dominique
Reviewed on: 04/10/2020
Dominique recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Gastronomy

Super lekker eten in een aangename sfeer. De...

Super lekker eten in een aangename sfeer. De betere italiaan!

Heidi
Reviewed on: 20/09/2020
Heidi recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Genoten van een avondje onder vrienden, maar...

Genoten van een avondje onder vrienden, maar vooral van het super lekkere eten! Place to be

date score