Vriendelijk onthaal, en een zeer goede uitleg...
Vriendelijk onthaal, en een zeer goede uitleg bij het kiezen van de verschillende gerechtjes. Vlotte bediening.
Leuk kader. Lekkere balletjes met gebruik van de Loonse stroop.
Net zoals vorig heel goed ontvangen. Het is fijn dat we als klasgroep bij jullie terecht kunnen! Bedankt namens de leerlingen en leerkrachten van VIIO Tongeren
Gezellig, vriendelijke bediening en lekker met zorg bereide pannekoeken!
goede ontvangst, gereserveerde plaatsen prima, service top
Zeer vlotte en vriendelijke bediening. Gezellige locatie. Zeker voor herhaling vatbaar.
We werden zeer vriendelijk ontvangen door de dame van dienst. De tafels stonden mooi gedekt klaar. De taart was gesneden. Zij bediende ons snel van mooi geprepareerde tassen koffie naar keuze. Ook voor een drankje na was zij uiterst vriendelijk en bereid ons te bedienen. Het was aangenaam vertoeven in de propere zaal.
Lekker eten en vriendelijke snelle bediening
We hadden de broodmaaltijd gereserveerd. De boter, mozarella-tomaat, seranoham, zalm en meloen,waren vergeten, maar kwamen op navraag snel op tafel. Al bij al een mooie maaltijd
vlotte vriendelijke bediening