Alweer een heerlijke avond. Top bediening met...
Alweer een heerlijke avond. Top bediening met steeds een kwinkslag en een glimlach, en de keuken als altijd dik in orde voor een correcte prijs. Graag tot gauw weer ;-).
Vriendelijke bediening, gezelligheid, lekker eten en zeker voldoende
Altijd zeer welkom, steeds een glimlach en alles wordt eraan gedaan om het de gasten naar de zin te maken. Lekkere keuken, en steeds verzorgde gerechten. Prijs/kwaliteit zeer in orde.
Altijd lekker eten en vriendelijke bediening.
Lekker eten Vriendelijke bediening
Veel te lang wachten op ons gerecht nl.1,5u. Onvriendelijke bediening.
lekker eten in goed gezelschap. leuke verrassende gerechten. vlotte en vriendelijke bediening. prijs-kwaliteit ok.
Onze vrienden waren er voor de eerste keer en komen zeker eens terug. Ze vonden het super lekker, wij ook natuurlijk, en de sfeer was opperbeste
Zeer vriendelijke bediening, Het eten was voortreffelijk en verzorgd Één aanrader als je in de buurt bent.