Reviews for Maison D

748 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
9.3
748 reviews
date score
Nora
Reviewed on: 07/03/2020
Nora recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Vlotte en vriendelijke bediening, heerlijk...

Vlotte en vriendelijke bediening, heerlijk eten, prachtige inrichting

Tatjana
This review is written after a reservation for the Jong Keukengeweld édition Mars 2020
Reviewed on: 07/03/2020
Tatjana recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Enorm vriendelijke bediening en elk gerecht...

Enorm vriendelijke bediening en elk gerecht was van begin tot het einde een culinair genot.

Caroline
Reviewed on: 07/03/2020
Caroline recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Alles top! Ontvangst, bediening, keuken.. ga...

Alles top! Ontvangst, bediening, keuken.. ga zeker terug

Thomas
Reviewed on: 06/03/2020
Thomas recommends this restaurant for: Groups, Business lunch/dinner, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

Vriendelijke ontvangst. Heel mooi interieur,...

Vriendelijke ontvangst. Heel mooi interieur, heel gezellig voor te zitten. De lunch was qua prijs kwaliteit zeker in orde. De aangepaste wijnen pasten er goed bij. Ik raad dit restaurant zeker aan!

Patrik
Reviewed on: 06/03/2020
Patrik recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

Fijne, verzorgde service Heerlijke, verfijnde...

Fijne, verzorgde service Heerlijke, verfijnde keuken Kwaliteit/prijs perfect. Originele keuze qua wijnen, lekker bovendien!

Jérémie
Reviewed on: 06/03/2020
Jérémie recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Gastronomy

très bien, service, accueil et nourriture Conti...

très bien, service, accueil et nourriture Continuez dans ce sens....

johan
Reviewed on: 05/03/2020
johan recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

prachtige en lekkere gerechten, super keuken,...

prachtige en lekkere gerechten, super keuken, passende wijnen

Stephanie
This review is written after a reservation for the Jong Keukengeweld édition Mars 2020
Reviewed on: 05/03/2020
Stephanie recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Gastronomy

De gastvrouw is super, je voelt je direct welge...

De gastvrouw is super, je voelt je direct welgekomen en het eten is om je vingers af te likken.

Marieline
This review is written after a reservation for the Jong Keukengeweld édition Mars 2020
Reviewed on: 05/03/2020
Marieline recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

Superlekker eten! Verwend geweest van het begin...

Superlekker eten! Verwend geweest van het begin tot het einde ;) wij komen zeker terug!

Wouter
Reviewed on: 04/03/2020
Wouter recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Mooi kader, tof team en lekker gegeten! Top!...

Mooi kader, tof team en lekker gegeten! Top!

date score