Reviews for Balto's

19 personnes have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
7.2
19 reviews
date score
Brigitte O.
0 Favorites
1 Review
Reviewed on 01/01/2017
Brigitte O.recommends this restaurant for:

Vriendelijk, alles netjes verzorgd het eten...

Vriendelijk, alles netjes verzorgd het eten was ook warm top . Minpuntje wij zaten op het afgesloten terras wel frisjes misschien enkele vuurtjes bij hangen maar voor herhaling vatbaar.

Sandra V.
0 Favorites
1 Review
Reviewed on 01/11/2016

Snelle bediening, aangenaam kader met zicht...

Snelle bediening, aangenaam kader met zicht op de Grote Markt. Lekker eten.

astridde wit
0 Favorites
1 Review
Reviewed on 23/10/2016

prima voor een eenvoudige lunch, mooie ligging...

prima voor een eenvoudige lunch, mooie ligging op de grote markt, vriendelijke bediening

IrisO'Connell0479786907
0 Favorites
2 Reviews
Reviewed on 15/10/2016

Goeie eten lekker wijn vriendelijk personeel....

Goeie eten lekker wijn vriendelijk personeel.

ErikReyntjens
0 Favorites
2 Reviews
Reviewed on 09/10/2016

Het was gezellig in een aangenaam kader...

Het was gezellig in een aangenaam kader

ThomasDe Laet
0 Favorites
3 Reviews
Reviewed on 26/09/2016

Lekker gegeten voor een goede prijs-kwaliteitsv...

Lekker gegeten voor een goede prijs-kwaliteitsverhouding

Peggy V.
0 Favorites
1 Review
Reviewed on 20/06/2016

Lekker gegeten en vriendelijke service . We...

Lekker gegeten en vriendelijke service . We waren met een groep van 8 personen en iedereen vond het lekker .

PhilineVercaigne
0 Favorites
2 Reviews
Reviewed on 31/05/2016

Het eten was niet genoeg gekruid en smaakte...

Het eten was niet genoeg gekruid en smaakte daardoor redelijk flauw. We hadden gereserveerd met een flairbon. Gelukkig dat we zelf de menu bijhadden waaruit we konden kiezen, want de bediening gaf ons de kaart zonder uitleg.

placeholder
AlexanderVandenberghe
0 Favorites
1 Review
Reviewed on 08/11/2015
Alexanderrecommends this restaurant for:

Goed maar niet gezellig

Het eten was qua kwaliteit wel goed maar de sfeer liet toch een klein beetje te wensen over naar onze mening en is dus misschien niet ideaal voor koppels.

date score