Reviews for Balto's

19 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Write review
7.6
19 reviews
date score
Vera
Vercauteren
Dined on: 04/11/2017
Vera recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Eten was goed warm heel lekker. Alleen te lang...

Eten was goed warm heel lekker. Alleen te lang wachten tussen de gerechten, dat zou iets korter mogen.

Jill
Monbalieu
Dined on: 04/11/2017
Jill recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Wij bezochten het restaurant met een bon 2...

Wij bezochten het restaurant met een bon 2 voor de prijs van 1 uit de flair, we konden kiezen uit 3 voorgerechten, 2 hoofdgerechten en 3 desserts. Mijn verwachtingen lagen niet zo hoog door het feit dat we met een bon kwamen eten maar het was zeer lekker, veel beter dan verwacht. Ook de bediening was zeer vlot en vriendelijk. Zeker een aanrader.

Britt
Sielens
Dined on: 27/10/2017
Britt recommends this restaurant for: Kids

Omdat het met een Flairbon was en dus goed...

Omdat het met een Flairbon was en dus goed van prijs voor wat we gekregen hebben.

Wendy V.
Van den broeck
Dined on: 21/10/2017
Wendy V. recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Het eten was heel lekker het personeel was...

Het eten was heel lekker het personeel was heel vriendelijk!

Ines B.
Buijsen
Dined on: 01/10/2017
Ines B. recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Zeer lekker, gezellig....

Zeer lekker, gezellig.

kurt v.
versyck
Dined on: 30/09/2017
kurt v. recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

vriendelijk , snelle bediening en grote porties...

vriendelijk , snelle bediening en grote porties en mooi uitzicht

Jana T.
Dined on: 06/09/2017

het was niet open...

het was niet open

Wim C.
Ceuppens
Dined on: 04/08/2017
Wim C. recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Vriendelijke bediening, lekker eten, goede...

Vriendelijke bediening, lekker eten, goede prijs-kwaliteitverhouding, aangenaam kader. Een aanrader.

Brigitte O.
Dined on: 01/01/2017
Brigitte O. recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Vriendelijk, alles netjes verzorgd het eten...

Vriendelijk, alles netjes verzorgd het eten was ook warm top . Minpuntje wij zaten op het afgesloten terras wel frisjes misschien enkele vuurtjes bij hangen maar voor herhaling vatbaar.

date score