Reviews for Brasserie Hobs

107 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.1
107 reviews
date score
Jeanne-Marie
Reviewed on: 23/11/2021
Jeanne-Marie recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Eten was smakelijk en niet de duur. De bedieni...

Eten was smakelijk en niet de duur. De bediening was super vriendelijk!

Kevin
Reviewed on: 20/11/2021
Kevin recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Lekker eten en vriendelijk personeel!...

Lekker eten en vriendelijk personeel!

Camilla
Reviewed on: 19/11/2021
Camilla recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Vriendelijke en vlugge bediening. We zaten...

Vriendelijke en vlugge bediening. We zaten in een mooi apart zaaltje en de muziek stond niet te luid.

Bram
Reviewed on: 14/11/2021
Bram recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

We gaan bijna jaarlijks op bezoek bij hobs,...

We gaan bijna jaarlijks op bezoek bij hobs, en krijgen het gevoel dat zowel de dienstverlening als de kwaliteit van het eten afneemt. Deze laatste keer was het eigenlijk onaangenaam.

Magdalena
Reviewed on: 10/11/2021
Magdalena recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Steeds heel lekkere en verzorgde maaltijden,...

Steeds heel lekkere en verzorgde maaltijden, geserveerd door heel vriendelijk personeel en op de beste locatie van Antwerpen... Een echte aanrader :)

Sophie
Reviewed on: 31/10/2021
Sophie recommends this restaurant for: Groups

Pas vraiment la brasserie que j’imaginais ..!...

Pas vraiment la brasserie que j’imaginais ..! Accueil pas professionnel. Temps d’attente hyper long . Qualité des plats médiocre ! Passez votre chemin

Wim
Reviewed on: 10/09/2021
Wim recommends this restaurant for: Groups

19.15 u gereserveerd en pas om 21.30u hoofdscho...

19.15 u gereserveerd en pas om 21.30u hoofdschotel gekregen. Medewerker stoot glas om, zegt sorry en verdwijnt zonder op te kuisen of nieuwe consumptie te geven. Als we iets wilden moesten we het meerdere keren gaan vragen aan de toog. De vuile borden bleven op tafel staan tot we vertrokken. Een dessert werd ons niet aangeboden...... Het was nochtans niet druk.

Edwin
Reviewed on: 10/09/2021
Edwin recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Trendy atmosphere

Heerlijk gegeten. Super service, vriendelijk,...

Heerlijk gegeten. Super service, vriendelijk, behulpzaam en altijd met een lach.

Reviewed on: 08/09/2021
recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

goede prijs-kwaliteit verhouding...

goede prijs-kwaliteit verhouding

Veerle
Reviewed on: 05/09/2021
Veerle recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Price/quality

Lekker gegeten, uitgebreide menukaart. Prijskwa...

Lekker gegeten, uitgebreide menukaart. Prijskwaliteit in orde.

date score