Reviews for Charlie's

Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
date score
Christel
Reviewed on: 30/09/2020
Christel recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Na al een zeer geslaagd ontbijt , dus het vervo...

Na al een zeer geslaagd ontbijt , dus het vervolg een lunch. Die was op z’n beurt aangenaam verrassend en lekker. Maak daar in het ideale kader en de vriendelijkheid en je bent vertrokken om vaste klant te worden. Het lekkerste en kleurrijkste eetadresje van t zuid

Kathleen
Reviewed on: 28/09/2020
Kathleen recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

heel lekker salade,die heel vers is. En,goeie...

heel lekker salade,die heel vers is. En,goeie service door het vriendelijke personeel. Jammer was het lawaai volgens mijn collega's(ikzelf ben doof).

Bert
Reviewed on: 28/09/2020
Bert recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Ken het al maar in deze tijden bog steeds een...

Ken het al maar in deze tijden bog steeds een heeeel vriendelijke en efficiënte onthaal, bediening!!! Lekker eten en ook steeds een plaatje vr het oog

Tom
Reviewed on: 28/09/2020
Tom recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Zoals altijd TOP !!!...

Zoals altijd TOP !!!

Pascale
Reviewed on: 27/09/2020
Pascale recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Het eten was lekker .. bediening was vriendelij...

Het eten was lekker .. bediening was vriendelijk .. corona maatregelen waren in orde ..

Anne
Reviewed on: 27/09/2020
Anne recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Price/quality

We waren heel tevreden. En gaan zeker nog terug...

We waren heel tevreden. En gaan zeker nog terug. Zeer vriendelijk. En nog zoveel lekkers dat we moeten proeven.. Dus, tot ziens

Mirco
Reviewed on: 26/09/2020
Mirco recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Superlekker ontbijt met super vriendelijke...

Superlekker ontbijt met super vriendelijke bediening

Frank
Reviewed on: 26/09/2020
Frank recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Lekker eten, zeer vriendelijke bediening...

Lekker eten, zeer vriendelijke bediening

wendy
Reviewed on: 26/09/2020
wendy recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Alles was in orde en smakelijk...

Alles was in orde en smakelijk

Wissam
Reviewed on: 26/09/2020
Wissam recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

My fav place in Antwerp!!...

My fav place in Antwerp!!

date score