Reviews for The Dirty Rabbit

96 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
8.8
96 reviews
date score
Ayshwaria
Reviewed on: 19/01/2020
Ayshwaria recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

goede vibe en lekker eten...

goede vibe en lekker eten

Brigitte
Reviewed on: 13/01/2020
Brigitte recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Trendy atmosphere

Leuk concept en inrichting....

Leuk concept en inrichting.

Katarina
Reviewed on: 11/01/2020
Katarina recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Lekker eten in een super leuk kader met sympath...

Lekker eten in een super leuk kader met sympathiek personeel en toffe muziek!

Philippe
Reviewed on: 05/01/2020
Philippe recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Warm kader, zeer vriendelijke bediening, leuk...

Warm kader, zeer vriendelijke bediening, leuk concept met lekker zuiders eten;

Marc
Reviewed on: 04/01/2020
Marc recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

In 1 woord samenvattend “alles” de verwelkoming...

In 1 woord samenvattend “alles” de verwelkoming, bediening, vriendelijkheid, het eten, de smaken, de drankjes, de muziek

Kris
Reviewed on: 03/01/2020
Kris recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Great setting, delicious foods and drinks and...

Great setting, delicious foods and drinks and friendly service.

Stéphanie
Reviewed on: 29/12/2019
Stéphanie recommends this restaurant for: Groups

Gisteren had ik met een groep van 14 een reserv...

Gisteren had ik met een groep van 14 een reservatie met 14 x een drankarrangement van €11. Dit hield in dat er gekozen kon worden uit 2 wijntjes of 3 pintjes of 3 frisdranken. Vandaag bedacht ik mij dat een glaasje wijn los €4,5 kost en een biertje €3 wat dus wil zeggen dat ik voor €9 eigenlijk zou hebben waarvoor ik €11 betaald heb. Toen bekeek ik het menu nog eens en zag ik dat er een koffie of thee voor na de maaltijd inbegrepen zat, dit is ons helaas nooit aangeboden geweest! Wij zijn uiteraard dus zeer teleurgesteld dat dit zo gelopen is en dat ik uiteindelijk €154 betaald heb maar we niet gekregen hebben wat we zouden hebben moeten krijgen.

Nathalie
Reviewed on: 29/12/2019
Nathalie recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Het eten was heerlijk, veel verschillende verse...

Het eten was heerlijk, veel verschillende verse producten werden gebruikt en dat proefde je. Dit restaurant is zeker een aanrader!

Laura
Reviewed on: 29/12/2019
Laura recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Rustige atmosfeer. Leuke bediening waarbij...

Rustige atmosfeer. Leuke bediening waarbij je telkens uitleg krijgt. Super lekker eten en zeer snel bediend. Gratis cocktail gekregen, aangezien ze het limoensap in de Cuba Libre zijn vergeten. The Dirty Rabbit heeft dit zelf geboden. Zeer eerlijk en wordt zeer erg geapprecieerd :)

Kaat
Reviewed on: 28/12/2019
Kaat recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Sfeer, cocktails, eten ! tip Bij de bloemkool...

Sfeer, cocktails, eten ! tip Bij de bloemkool was een extra broodje leuk geweest. we waren met 3.

date score